Cele mai bune zodii la pat. Ce femei îți vor oferi nopți de neuitat

Horoscop. Care sunt cele mai pasionale femei în funcție de zodie?

Astrele prezic zilnic viitorul celor 12 nativi ale horoscopului, iar pe lângă asta observă caracteristicile fiecărui nativ. Care sunt femeile zodiacului care îți pot oferi nopți de neuitat? Faci parte din ele?

Zodiac: cele mai bune femei la pat

Pe lângă anumite situații deosebite pe care astrologii le prevăd când vine vorba despre cele 12 semne ale zodiacului, specialiștii observă și comportamente aparte în funcție de zodia sub care ești născut.

Sunt unele caracteristici ale fiecărei zodie pe care oricine trebuie să le fi văzut. Femeile sunt extrem de diferite, dar există totuși câteva categorii când vine vorba de amor. Care sunt cele mai importante semne ale femeilor care surprind în pat?

Cele mai pasionale zodii. Care sunt cele mai bune l pat în funcție de semnul sub care s-au născut?
Cele mai pasionale zodii. Care sunt cele mai bune l pat în funcție de semnul sub care s-au născut?

Cum se comportă în intimitate?

Berbec Femeile din zodia asta sunt înnebunite după control oricând și în orice moment, chiar și noaptea. Ele vor să ajungă cât mai repede în momentul de maximă plăcere, așa că trebuie să știi că le place să experimenteze și să pună în practică tot ce le vine în minte. Dacă nu le oferi asta, vor căuta ceea ce-și doresc în altă parte, fără nicio remușcare. Totul e o nebuloasă când vine vorba de cele născute sub acest semn, lucru care e foarte interesant pentru masculii care nu caută angajamente și povești de drum lung, ci doar trăire la maximum și bucuria momentului.

Taur – Femeia Taur vrea dragoste, pasiune, simplitate, iubire, blândețe. Adoră să fie tratată tandru și luată ușor. Își dă silința să-și mulțumească partenerul, iar cel mai mult îi place să încălzească focul dintre ei în timp ce-și privește simplu partenerul în ochi. Trebuie să ai mare răbdare cu o asemenea femeie. Mai mult decât atât, dacă te mulezi după bunul ei plac, e cel mai posibil să nu ți-o poți scoate din minte. Aceasta poate să devină rapid viziunea ta perfectă de viitoare soție și potențială mamă a copiilor tăi.

Gemeni – Femeia născută sub acest semn trăiește clipa, nu adoră relațiile la distanță, iubește să încerce cât mai multe lucruri care să-i aducă plăcere și vrea ca mereu să fie satisfăcută. Nu trebuie să te joci cu ea, pentru că ăsta e rolul ei. De asemenea, știe că are nevoie de spațiul ei, așa că nu ar trebui să-i încalci intimitatea atunci când ea nu-ți dă voie. Cel mai bine e să întrebi înainte de orice și să-i faci pe plac, dacă vrei să o mai ai mult în preajmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI