Cele mai bune destinații de vacanță pentru 2022. Aici trebuie și tu să mergi

Cele mai bune destinații de vacanță pentru 2022. Aici trebuie și tu să mergi
Cele mai bune destinatii de vacanta pentru 2022. Aici trebuie si tu sa mergi

Dacă deja ți-e gândul la vacanța din acest an, dar nu te-ai hotărât încă la destinație, te poți inspira din clasamentul Tripadvisor. Celebrul motor de căutare turistic a întocmit topul primelor zece destinații perfecte pentru 2022. Astfel, prima poziție este ocupată de un sat de pescari din secolul al XX-lea, devenit un loc fierbinte pentru iubitorii luxului în secolul al XXI-lea. Platforma de călătorie tocmai a dezvăluit ce orașe merită vizitate în viitorul apropiat.

Topul celor mai bune destinații de vacanță pentru 2022

Pe fondul relaxării măsurilor anti-coronavirus, parcă ni se face și mai tare dor de ducă în cele mai frumoase destinații ale lumii. Poți arunca un ochi pe clasamentul întocmit de Tripadvisor, cunoscut pentru recenziile referitoare la condițiile de cazare, servicii, mâncare etc. Vrei să știi ce oraș merită toți banii, potrivit Tripadvisor?

Unde trebuie să mergi neapărat

Ultramodernul Dubai a fost desemnat cea mai bună destinație de vacanță pentru 2022. Topul mai include și alte nume celebre din Orientul Mijlociu. Trebuie să știi că lista din acest an variază de la destinații europene până la râvnitele zone tropicale și deșertice.

De ce Dubai ocupă primul loc în clasamentul Tripadvisor

„Un loc mereu popular, Dubai a urcat încet în topul Travelers’ Choice Awards de la Tripadvisor în ultimii ani, iar acum, în 2022, deține coroana celei mai populare destinații din lume”, a transmis Justin Reid, director de destinații și călătorii la Tripadvisor, pentru CNN.

„Dubai este un oraș ultramodern, care are de toate: plaje aurii, restaurante de talie mondială și hoteluri superbe. Deoarece Travelers’ Choice Awards se bazează pe recenzii ale locurilor de vizitat și lucrurilor de făcut în vacanță, pentru a fi numită „cea mai bună din lume înseamnă că o destinație a obținut recenzii excelente din partea turiștilor”, a continuat Reid.

Clasamentul include nume celebre

Locul doi este ocupat de Londra, capitala Angliei, în timp ce locul trei îi revine stațiunii Cancún, din Mexic. Dacă insula indoneziană Bali a fost cel mai bine cotată destinație de vacanță în 2021, iată că acum a coborât până pe locul patru! De asemenea, din clasament mai fac parte Creta, Roma, Cabo San Lucas (Mexic), Istanbul, Paris, la fel și Hurghada (Egipt), o zonă preferată deja de foarte mulți turiști români.

Roma este perfectă pentru gurmanzi

Când vine vorba de mâncare, turiștii au desemnat capitala Italiei cea mai bună destinație culinară pentru 2022. Stațiunea Zermatt, din Elveția, a fost aleasă de toți utilizatorii Tripadvisor ca fiind cea mai bună destinație de iarnă pentru ski, în timp ce iubitorii de soare și plajă au ales orașul mexican Cancún.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI