Cele mai așteptate filme și seriale care au premiera pe Amazon Prime în luna noiembrie

de: Dana Cazacu
01 11. 2021

Ce este nou pe Amazon Prime  în luna noiembrie? O lună nouă aduce cu ea un alt nou lot de lansări interesante pe Amazon Prime Video. Există o mulțime de filme care vin pe Prime Video în această lună. Iată care sunt cele mai așteptate filme și seriale care au premiera pe Amazon Prime în luna noiembrie.

Noiembrie – filme și seriale pe Amazon Prime

Ei bine, pe lângă lansarea obișnuită a filmelor vechi și noi, Amazon Prime lansează un super film în luna noiembrie: Wheel of Time. Bazat pe seria de romane Robert Jordan, este o poveste fantezie. Rosamund Pike o interpretează pe Moraine, un membru al organizației unui magician. Ea duce cinci tineri într-o aventură în jurul lumii, crezând că unul dintre ei este o reîncarnare profetizată a Dragonului. 

Amplasată într-o lume fantastică în care magia există, dar numai unii o pot accesa, o femeie pe nume Moiraine se încrucișează cu cinci tineri și femei. Acest lucru declanșează o călătorie periculoasă, care se întinde pe lume. 

Primele trei episoade ale acestuia vor fi lansate pe data de 19 noiembrie. Celelalte episoade care vor urma vor fi lansate după aceea, săptămânal.

Amazon Prime – filme și seriale în noiembrie

În afară de eliminarea mai multor emisiuni TV la începutul fiecărei luni, Amazon Prime Video nu are o mulțime de lansări noi săptămânale. Dar, din când în când, scoate câte un film original care merită să fie pus în lista ta de favorite.

Mai jos veți găsi o selecție de filme și seriale importante pe Amazon Prime, în luna noiembrie.

Amazon Prime în noiembrie – filme și seriale

Filme și seriale pe Amazon Prime noiembrie

  •  Children of Men (2006) – În 2027, într-o lume haotică în care femeile au devenit oarecum sterile, un fost activist acceptă să ajute la transportul unei femei miraculos însărcinate într-un sanctuar pe mare.

Seriale și filme pe Amazon Prime noiembrie

  • Crazy, Stupid, Love (2011)Viața unui soț de vârstă mijlocie se schimbă dramatic când soția lui îi cere divorțul. El caută să-și redescopere bărbăția cu ajutorul unui nou prieten, Jacob, care învață să ia fete din baruri.

Amazon Prime – filme și seriale în noiembrie

  • The Electrical Life of Louis Wain (2021) – Artistul englez Louis Wain devine proeminent la sfârșitul secolului al XIX-lea pentru picturile sale suprareale cu pisici, care păreau să reflecte declinul său mental.

Noiembrie – filme și seriale pe Amazon Prime

  • Wild Hogs (2007) – Un grup de motocicliști din suburbii care caută aventură a pornit la drum liber, dar obțin mai mult decât se așteptau atunci când întâlnesc o bandă din New Mexico numită Del Fuegos.