Cele două zodii care vor lua totul de la zero în septembrie 2023. Li se schimbă viaţa complet, urmează clipe grele

de: Năstase Mirabela
03 09. 2023

Care sunt cele două zodii care vor lua totul de la zero luna aceasta. Viața li se va schimba complet și umează clipe grele. Trecerea la noul anotimp aduce schimbări în viața zodiilor, însă numai două se vor simți complet date peste cap. Va fi o toamnă de foc pentru ele, iar ghinionul le va pândi la tot pasul. Iată care sunt acestea.

Cele două zodii care vor lua totul de la zero în septembrie 2023

Toamna a venit cu schimbări în viața zodiilor. Urmează o perioadă de modificări majore, iar două zodii vor resimți tot greul. Este vorba despre nativii din zodia Scorpion și despre cei din zodia Taur.

Scorpion

Astfel, pentru nativii din zodia Scorpion urmează o perioadă tulbure, iar asta se va resimți în fiecare zi. Ei ar putea avea probleme serioase în viața amoroasă, iar o despărțire nu e chiar departe pentru ei. Vor avea probleme și în relațiile de prietenie, existând suspiciuni de trădări grave, din partea unor persoane de la care nici nu se așteptau.

Nici la locul de muncă lucrurile nu stau roz pentru nativii din zodia Scorpion. Urmează o perioadă cu multe piedici profesionale, iar răbdarea lor va fi testată la maximum. Nu este exclus chiar să piardă un job bănos. Capricornii trebuie să învețe în această perioadă să fie mult mai temperați, poate așa vor trece mai ușor peste anumite piedici.

Taur

Nativii din zodia Taur au mari șanse să piardă oportunitatea vieții în carieră, iar asta din cauza modului în care cei din jur le interpretează atitudinea. Nativii se vor simți tot mai neînțeleși în această toamnă, iar intențiile lor vor fi judecate tocmai pe dos.

Veștile rele vor fi resimțite extrem de puternic, iar asta pentru că Taurii sunt sentimentali și afectuoși. Lucrurile nu stau roz nici în viața persobală, întrucât atitudinea lor de disperare îi va face pe cei din jur să se îndepărteze încet, dar sigur.

Evenimente astrologice 3 septembrie 2023 – Venus iese din retrograd în Leu

Luna aceasta începe într-o notă de speranță, iar asta pentru că Venus își reîncepe mișcarea directă în Leu, azi. Aceasta a fost cea mai mare retrogradare din an, în special când vine vorba de relații și despărțiri. Venus merge iar înainte, astfel că urmează o perioadă de recompense pe care mulți dintre nativi le-au așteptat cel puțin de o lună încoace.

Încet-încet, subiectele despre frumusețe, creativitate și bani se vor rezolva, lăsând loc și micilor plăceri ale vieții. Mâine, 4 septembrie, Jupiter intră în retrograd în Taur, urmând alte surprize pentru zodii.