Cele două zodii care se îmbogățesc pe final de an. Vor traversa o perioadă plină de belșug

de: Ștefan R. Apostol
18 10. 2023

Mai sunt aproximativ două luni și vom putea spune că anul 2023 va disapre ca într-o clipă. În timp ce ne străduim să ne îndreptăm spre noi poposiri și ne stabilim noi obiective în anul care vine, nu strică să avem o idee despre ce ne-au rezervat astrele, și aflăm care sunt cele două zodii care se îmbogățesc pe final de an. Astrele spun că vor traversa o perioadă plină de belșug.

Mai este atât de puțin până la finalul lui 2023

Deși pentru multe zodii cele mai bune aspecte financiare au apărut în prima parte a anului 2023, livrate de Jupiter, masiva Planetă a Norocului, nici finalul de an nu este ocolit de astfel de aspecte.

Află despre: Zodia care va avea o cumpănă până la finalul anului 2023. Nativii care vor trece printr-o mare încercare de viață

De altfel, astrele spun că Jupiter a făcut în acest an trei conexiuni foarte norocoase care au adus promisiunea abundenței, atingând în mod pozitiv fiecare semn zodiacal.

Vezi care sunt cele două zodii care se îmbogățesc pe final de an

Pe final de an, aflăm că același Jupiter va influența aspectele banilor, mai ales că Jupiter se află în Taur, iar darurile elementului Pământ sunt mai ușor de accesat, ceea ce ne face un magnet pentru bogăție sub toate formele sale.

Citește despre: Zodiile care au parte de un nou început în viață, la final de octombrie 2023. Ce le prevăd astrele în următoarele săptămâni

Așadar, în conformitate cu aceste aspect asrale, aflăm care sunt cele două zodii care se îmbogățesc pe final de an.

Berbecul ar trebui să rămână concentrat

Nativule din Berbec, pe final de an 2023, banii vor curge! Vei termina anul cu norocosul Jupiter în semnul tău, care te ajută să te extinzi în multe direcții. Deși aceasta este în principal o influență pozitivă, te va învăța că urmărirea obiectivelor doar de dragul banilor sau al succesului este dăunătoare pentru energia ta.

Dacă rămâi concentrat, ai putea vedea rezultate reale, deoarece Jupiter a intrat în a doua ta casă a banilor, deschizând calea pentru un rest de an abundent. Veștile bune ar putea sosi în mai multe zile norocoase, după 21 octombrie și 9 decembrie.

Taur, Jupiter începe să-ți onoreze semnul

Totul în viață, chiar și banii, ține de sincronizare, Taur. În timp ce ai experimentat o creștere pe tot parcursul anului, vei vedea rezultate mai tangibile în finalul acestui an. Planeta banilor, Venus, a vizitat a doua ta casă a banilor între 10 aprilie și 6 mai – cu toate acestea, deoarece Mercur a fost retrograd în semnul tău între 21 aprilie și 14 mai.

Descoperă care sunt: Zodiile cele mai fidele din horoscop, conform lui Mihai Voropchievici. Ai încredere în ele, nu te-ar înşela orice s-ar întâmpla

Vestea bună este că Jupiter începe să-ți onoreze semnul, creând o conexiune ultra-fericită spre finalul anului 2023. În această perioadă, ai putea ajunge să întâlnești persoane cheie care se vor traduce mai târziu în clienți sau parteneri de afaceri profitabili. Începând cu 21 octombrie, ți se va cere să reduci cheltuielile și, poate, să te întorci la planșa de desen financiar, deoarece guvernatorul tău, Venus, intră în mers retrograd până pe la finalul de an.