Cele 3 zodii care se pot despărți până în decembrie. Vin vremuri grele și multe probleme

de: Ioana Bucur
03 10. 2023

Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se pot despărți până în decembrie. Pentru acești nativi, paharul s-a umplut, vor decide că a venit momentul să facă un pas în spate, să pună punct unei relații ce le-a adus, pentru o vreme, fericire, dar care a devenit în ultimul timp sursa nefericirii lor.

Un final de an dificil

În timp ce unii se gândesc cu entuziasm la sărbătorile de iarnă, alții sunt din ce în ce mai neliniștiți, simt că este nevoie să facă o schimbare uriașă în viața lor. Au identificat sursa frustrărilor și nefericirii lor și, în următoarele săptămâni, își iau inima în dinți și pun punct unui capitol important din viața lor.

Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se pot despărți până în decembrie. Pe cei născuți în aceste trei semne ale zodiacului îi așteaptă vremuri tulburi, marcate de probleme, dezamăgiri, trădări și griji.

Cele 3 zodii care se pot despărți până în decembrie

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt greu de transformat în oameni de casă. Se simt blocați în relație, mai ales dacă partenerul le mărturisește că își dorește să facă un pas important, să înceapă să construiască un viitor împreună. Această dezvăluire are însă efect opus în cazul Berbecilor. Vor alege libertatea, punând punct astfel unei povești de dragoste ce nu a avut, în aparență, probleme.

Te-ar putea interesa și: Cele trei zodii care primesc o mulțime de bani. Norocul e de partea lor din octombrie

Foto: Profimedia

Rac

A doua zodie care ar putea trece printr-o despărțire, până la finalul acestui an, este Rac. Persoanele născute în acest semn al zodiacului sunt construite astfel încât să se dedice trup și suflet relației în care sunt implicate. Nu renunță ușor, rămân alături de omul iubit în cele mai dificile perioade, însă se desprind fără ezitare în momentul în care află că au fost trădate.

Minciuna are picioare scurte, iar adevărul va ieși la lumină în următoarele săptămâni. Unii nativi vor afla că partenerul sau partenera i-a mințit. Pun punct relației fără să acorde o a doua șansă.

Balanță

Pentru nativii Balanță, echilibrul este cheia unei vieți frumoase. Sunt persoane corecte, sincere, loiale. Astrologii dezvăluie că, până în luna decembrie a acestui an, vor obține dovezi ale infidelității partenerului sau partenerei. O astfel de trădare nu poate fi iertată, relații de lungă durată vor ajunge la final.

Te-ar putea interesa și: Cele două zodii trecute de 40 de ani care își găsesc marea dragoste. Fericirea vine pentru ei din octombrie