Cel mai urât gest al lui Cristiano Ronaldo. Ce a putut să îi facă unui adversar

Cristiano Ronaldo a făcut un nou meci spectaculos pentru Juventus, în returul cu Ferencvaros

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus, în partida contra lui Ferencvaros, din Liga Campionilor. A înscris în minutul 35, pentru 1-1, după ce ungurii deschiseseră scorul în minutul 35. Morata a adus victoria campioanei Italiei cu un gol marcat în prelungiri. Marcel Heister, fundaş al formaţiei maghiare, şi-a amintit de o întâmplare din partida tur, în urmă cu trei săptămâni. Atunci când Cristiano Ronaldo a avut un gest care cu siguranţă nu îi face cinste.

Cristiano Ronaldo, furios în momentul în care i s-a cerut să schimbe tricoul. Şi Messi i-a refuzat pe unguri

„Părea că e supărat și cam nervos. Mi-a făcut semn să dispar atunci când l-am rugat să facem schimb de tricouri. Poate pentru că nu a putut să dea gol împotriva noastră. Sau poate era deranjat de faptul că l-am deposedat de minge atunci când a încercat să mă dribleze. Am și o poză cu intervenția mea, am postat-o pe rețelele sociale. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea”, a povestit jucătorul lui Ferencvaros.

Cristiano Ronaldo nu a reuşit să marcheze în partida de la Budapesta, dar Juventus s-a impus fără emoţii atunci. A fost 4-1 pentru italieni, cu reuşite semnate de Morata, o dublă, şi Dybala, plus un autogol al lui Dvali. Liderul grupei G este FC Barcelona, cu maximum de puncte, 12. Heister şi-a amintit şi partida disputată împotriva catalanilor. A fost 5-1 pentru Barca, cu Messi pe lista marcatorilor. Dar fotbalistul lui Ferencvaros nu a avut noroc la schimbul de tricouri nici cu starul argentinian.

„Abia așteptam să joc pe Camp Nou și iată că mă aflam alături de jucători pe care îi știam de pe playstation. L-am văzut pe Messi care-i dădea indicații lui Dembele, nu-mi venea să cred! La Messi nu m-am dus să-i cer tricoul, știam că toți îl vor – oricum, el a făcut un semn că îl va da mai târziu și apoi a dispărut”, a mai povestit Heister.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, cealaltă echipă din grupă, a fost ceva mai norocos. După partida pierdută de echipa sa pe Camp Nou, 1-2, „Il Luce” i-a cerut tricoul lui Leo Messi. Iar argentinianul i-a făcut semn că îi va da unul nou, la vestiare. Şi chiar s-a ţinut de promisiune, aşa cum a dezvăluit antrenorul român.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI