Cel mai scump apartament din România. Se vinde cu 2 milioane de euro, ce facilități incredibile are

Cel mai scump apartament din România. Se vinde cu 2 milioane de euro, ce facilități incredibile are
Cel mai scump penthouse s-a vândut în București. Locuința s-a vândut pentru 3,5 milioane de euro

Cât suntem dispuși să plătim pentru un apartament? Deși piața de imobiliare din România este într-o recesiune datorită crizei, asta nu a împiedicat un proprietar de penthouse să ceară o sumă colosală. Locuința, situată în Cluj Napoca este considertă mai scumpă decât un castel în Austria sau chiar Marea Britanie. Cotația de 2 milioane de euro este a doua cea mai mare din România, după ce în 2012 în București se vindea un alt penthouse cu nu mai puțin de 3,5 milioane de euro.

Cel mai scump s-a vândut în București. Locuința s-a vândut pentru 3,5 milioane de euro

Piața imobiliară de lux din România a crescut în ultimii aproximativ 10 ani. În anumite situații cotațiile au fost peste cotele de piață din țări precum Marea Britanie, Austria, sau Franța. De exemplu, în 2012 se vindea în București un penthouse de lux pentru nu mai puțin de 3,5 milioane de euro.

Celebra locuință de lux era situată în partea de nord a Bucureștiului. Acest penthouse avea o suprafață de 560 metri pătrați, fiind construit pe două etaje, cu 12 camere, 6 băi, o bucătărie, saună, jacuzzi și o cramă. Proprietatea este situată la ultimele două etaje ale unei clădiri construite în 2005 și dispunea de trei locuri de parcare. Excentricul nou prorpietar a plătit pentru acest penthouse în 2012 suma de 3,5 milioane de euro.

Un penthouse din Cluj, pe locul doi ca cel mai scump apartament

Proiectele rezidențiale construite în toți acești ani au ajuns la valori imense. O astfel de proprietate,tot un penthouse, este cea mai scump din Cluj, cotată la 2,2 milioane de euro. Pentru această sumă, viitorul proprietar obține o suprafață de 420 metri pătrați. Mai exact 214 metri pătrați la interior și aproximativ 206 metri pătrați la exterior. Locuința, conform presei locale, se află într-un bloc în care sunt și apartamente, dar și spații destinate pentru birouri.

Proprietarul luxosului penthouse se va lăfăi în cele 3 linviguri, 10 dormitoare, 6 băi și 2 bucătări (vezi galeria). Locuința de 2,2 milioane de euro dispune de pardoseli din marmură, mobilier personalizat și o pivniță. Proprietarul acestui penthouse va avea și pază proprie. Dar și facilități precum saună, spa, o cameră hiperbarică și aer îmbogățit cu oxigen.

„Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilăa aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 linviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA”, scrie pe imobiliare.ro.

În centrul orașului Brașov, un penthouse duplex într-o clădire cu șase etaje, finalizat în 2010, putea fi achiziționat pentru 320.000 de euro. Proprietatea era împărțită în șase camere cu o suprafață de aproximativ 250 metri pătrați suprafața construită. Locuința avea inclusiv trei terase, totalizând 745 mp.

În Constanța, la intrarea în stațiunea Mamaia, un penthouse duplex, situat la etajele 11 și 12 ale unei clădiri din 2010, se vindea în urmă cu câțiva ani cu 420.000 de euro. Locuința era împărțită în cinci camere, cu o suprafață de 267 metri pătrați. Dispunea de două terase și vedere la mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI