Cel mai frumos loc de vizitat pâna la finalul lunii septembrie. E un paradis al florilor la 4 ore de București VIDEO

de: Filon Stan
25 08. 2024

Astăzi vă prezentăm cel mai frumos loc de vizitat pâna la finalul lunii septembrie. Este un loc de poveste și se află la doar 4 ore distanță de București. Sute de internauți au rămas surprinși de frumusețea locului și au promis că vor vizita acest loc foarte curând.

Acesta este cel mai frumos loc de vizitat pâna la finalul lunii septembrie

Dacă ați fost deja în concediu, dar încă simțiți nevoia să evadați măcar pentru o zi din București, noi vă prezentăm un loc de poveste. Este un adevărat paradis al florilor, unde veți face niște poze cu care vă veți cuceri toți prietenii și apropiații. În plus de asta, mirosul de vis vă va rămâne întipărit în memorie pentru toată viața.

Totul a fost dezvăluit de un blog de călătorii, care a prezentat locația printr-o postare făcută pe Instagram. Imaginile sunt unele deosebite, deoarece turiștii sunt înconjurați de flori în Tărâmul Tuberozelor. Iată postarea care a atras sute de vizualizări.

Citește și Turnul lui Făt-Frumos, locul de poveste unde te simți ca-n basmul lui Eminescu. Unde se află în România, e mai puțin cunoscut de turiști

”O excursie de o zi sau de weekend”

„Tu știai de acest paradis al florilor, pe care îl poți vizita până spre finalul lunii septembrie? Noi ne-am îndrăgostit de acest loc și am plecat cu regretul că nu am putut sta mai mult, dar cu promisiunea că ne vom mai întoarce.

Unde? Hoghilag, Sibiu: la 78 de km de Sibiu, la 143 de km de Cluj, la 324 km de Timișoara, la 341 km de Iași, la 319 km de București. Citește și Uită de Laponia, satul lui Moş Crăciun există şi în România! Se găseşte în Neamţ şi e un loc de poveste

Acest sat e un paradis al florilor, pentru că, în această perioadă grădinile localnicilor se transformă într-o mare de flori. E o destinație pe care o poti descoperi dacă ești în tranzit, într-o excursie de o zi sau de weekend. Curțile localnicilor sunt deschise publicului, multe dintre ele marcate cu o pancartă „Producător”. Intrarea e gratuită, dar cumpără, la final, un produs. Tu ai fost aici? Iubești tuberozele?”, este mesajul transmis pe Instagram de calatoriinbascheti.