03 dec. 2021 | 08:39

Cel mai cuminte bărbat din zodiac. Toate femeile vor să îl aibă ca soț

Horoscop
Cel mai cuminte bărbat din zodiac. Toate femeile vor să îl aibă ca soț
Care este cel mai bun partener din zodiac

Toate femeile își doresc să aibă parte de un soț cuminte, care să fie atent la detalii, romantic și muncitor. Anumiți nativi sunt gata să le îndeplinească toate dorințele partenerelor! Aceștia vor să aibă parte de stabilitate emoțională și financiară, fiind extrem de maturi.

Iată pe ce loc în top se află bărbații din zodiac:

12. Gemeni

Acești bărbați parcă dispar exact atunci când trebuie să ajungă undeva. Multe femei îi tolerează pe cei guvernați sub acest semn zodiacal pentru că sunt distractivi, inteligenți, dar și înzestrați în tainele amorului. Totuși, nimeni nu se poate baza pe aceștia.

11. Pești

Cei guvernați de acest semn zodiacal sunt pasionali, dar capricioși. Aceștia vor să le fie îndeplinite toate dorințele, mai exact, partenerele lor sunt nevoite să se comporte ca adevărate mame. Cu toate acestea, nativii sunt devotați și nu vor să înșele încrederea persoanelor care au grijă de ei.

10. Săgetător

Acești nativi sunt plini de viață, romantici, practici, blânzi, iubitori și pot să devină tați foarte buni. Ei le oferă partenerelor o viață ușoară și plăcută, însă ele sunt nevoite să nu bage în seamă micile escapade. Săgetătorii se plictisesc foarte repede și vor mereu ceva nou.

9. Scorpion

Scoprionii sunt loiali și perfecționiști, așa că o să își ducă partenerele doar în locuri de vis și o să le ofere tot ce este mai bun. Ei sunt cunoscuți pentru senzualitatea de care dau dovadă, însă nu o să își înșele niciodată iubitele dacă primesc exact tot ce își doresc.

8. Rac

Racii oferă stabilitate, confort și sunt adepții relațiilor de lungă durată. Totuși, acești nativi sunt sensibili și au nevoie de atenție nelimitată, iubire și devotament. Ei pot să devină geloși și pot să înceapă să le impună reguli partenerelor în momentele în care nu sunt siguri pe ei.

7. Berbec

Bărbații guvernați de acest semn zodiacal vor să lupte pentru ce își doresc, așa că femeile care vor să îi cucerească nu trebuie să se lase așa ușor. Ei se plictisesc foarte repede, dar, în momentul în care se îndrăgostesc, nativii devin fideli și generoși, oferind tot ce au mai bun, potrivit bzi.ro.

6. Vărsător

Vărsătorii sunt copilăroși, creativi, excentrici și plini de energie. Acești nativi își doresc să își păstreze libertatea, așa că nu o să rămână alături de femei care îi controlează. Partenerele lor nu trebuie să le impună reguli sau să îi întrebe ce fac de fiecare dată când părăsesc locuința.

5. Taur

Taurii sunt controversați pentru că au o personalitate complexă. Ei pot să fie pasionali și activi, dar și leneși, fiind extrem de versatili. Nativii visează la o viață liniștită și plină de tandrețe, așa că nu o să răspundă bine în momentele în care persoanele din jur vor să le impună reguli.

4. Balanță

Cei aflați în acest semn zodiacal sunt rafinați și eleganți. Ei o să caute mereu partenere care sunt atrase de tot ce este frumos, așa că viseze la femei care admiră pictura, sculptura, muzica și literatura. Nativii sunt stabili și vor să aibă la relații cât mai lungi, pline de romantism.

3. Capricorn

Capricornii sunt serioși și tradiționaliști, așa că o să aibă grijă să facă totul ca la carte, fie că este vorba despre amor sau relații. Ei nu caută să înșele și o să își dorească același lucru de la partenerele lor. Aceștia nu sunt puși pe fugă de nemulțumirile din viața amoroasă, visând la dragostea adevărată.

2. Leu

Leii sunt orgolioși, carismatici și puternici, dar se schimbă total când se îndrăgostesc. Ei le dedică tot timpul din lume femeilor care îi cuceresc, dragostea lor fiind una profundă. Cele care au norocul să formeze un cuplu cu acești nativi o să observe că ei iubesc cu multă pasiune și dau dovadă de tandrețe.

1. Fecioară

Cei guvernați de acest semn zodiacal sunt cei mai cuminți bărbați. Ei apreciază inteligența persoanelor din jur, așa că nu o să rămână alături de persoane care se laudă în fața lor. Nativii oferă stabilitate emoțională și financiară și vor să trăiască o dragoste până la adânci bătrâneți.

PlaySport
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
EVZ.ro
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
Capital.ro
Motive pentru care laptopul funcționează lent. Pași esențiali pentru a-i îmbunătăți viteza de operare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
BANI pentru ANGAJAȚI. MILIOANE de români PRIMESC în curând MĂRIREA
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro