Cel mai bogat român și-a luat vilă de 1 milion de euro. Cum arată locația luxoasă din Băneasa

Cel mai bogat român și-a luat vilă de 1 milion de euro. Cum arată locația luxoasă din Băneasa
Cel mai bogat român și-a luat vilă de 1 milion de euro. Cum arată locația luxoasă din Băneasa

Unul dintre cei mai bogați oameni din România și-a cumpărat o vilă în Băneasa cu 1 milion de euro.

Cel mai bogat român și-a luat vilă de 1 milion de euro

Locuința este cumpărată cu plata integrală, deși imobilul este încă la stadiul de proiect.

Daniel Guzu, unul dintre cei mai bogați români, a cumpărat cu peste 1 milion de euro o vilă în cadrul proiectului Oxygen Home. Antreprenorul are o avere care se ridică la circa 30 de milioane de euro. Recent, el a vândut grupul Duraziv către Saint Gobain.

În ceea ce privește proiectul Oxygen Home, este un proiect rezidențial boutique, care prevede construcția a 12 vile de lux până în vara anului 2022, după o investiție de 10 milioane de euro. Primele vile urmează să fie date spre folosire chiar în această toamnă.

Imaginile din proiect sunt spectaculoase, de la design, la finisaje și detalii, vila care costă peste 1 milion de euro este una cu totul aparte, pe alocuri minimalistă, dar cu elemente de lux.

Proiectul Oxygen Homes este unic în România, iar vilele se situează la marginea pădurii Băneasa, lângă școala Americană.

Proiectul se derulează în trei faze, iar prima este construcția a trei vile.

„Ideea acestui proiect a plecat de la casa mea de vis, o construcție de lux, înconjurată de pădure, în apropierea Bucureștiului.

În contextul pandemiei și al cererii în creștere pentru case în zone verzi, am conceput un întreg ansamblu, Oxygen Home, un complex exclusivist de vile, vizavi de Școala Americană,

lângă pădurea Băneasa, care propune bucureștenilor cu venituri mari un stil de viață sănătos, la aer curat, în confortul unei construcții de ultimă generație”, spune Alina Marulis, CEO, Oxygen Home.

Cum arată locația luxoasă din Băneasa

Casele au o suprafață de 375 de mp, care se întind pe parter și etaj. Oxygen Home se vrea a fi un ansamblu sustenabil și urmărește să obțină certificarea Green Homes.

Vilele vor beneficia de sistem smart home, control at de pe telefon sau tabletă, cameră spa, șemineu, jacuzzi, saună și multe altele.

Casa poate fi controlată de pe telefon, de la temperatură, iluminare, draperii, accesul la ușa principală, climă, șemineu sau garaj, toate acestea pot fi manevrate prin control vocal sau de recunoaștere facială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI