Cei mai buni soți din horoscop. Zodiile care fac totul pentru persoana iubită

de: Sabina Anastasia
06 04. 2023

Multe reprezentante ale sexului frumos au crescut visând un cavaler în armură strălucitoare. Dacă iei în calcul să te căsătorești, trebuie neapărat să arunci măcar o privire pe ceea ce spun astrologii despre cei mai buni soți din horoscop. Căsniciile nu se destramă niciodată fără motiv, astfel încât este bine să-ți alegi cu grijă partenerul.

Cei mai buni soți din horoscop

Dacă mariajul este ceea ce îți dorești în viață, trebuie să știi totul despre cei mai dedicați bărbați din zodiac. Astrologii susțin că ei sunt cei mai buni soți dintre toți și îți recomandă să nu cauți băieți în corp de bărbat, fiindcă aceștia arată bine numai în filme. În viața reală, este destul de frustrant să interacționezi cu ei, pentru că sunt iraționali și pretențioși.

Este palpitant, pentru o vreme, să alegi astfel de persoane cu care să ai relații romantice. Pot fi chiar zodii seducătoare, însă pentru moment. Însă a petrece întreaga viață cu cineva cu o astfel de personalitate, pornind de la premisa că aceasta este dorința în momentul căsătoriei, nu este tocmai ușor, potrivit astrologilor.

Atracția fizică nu ține nici ea pentru totdeauna, cel puțin nu va mai rezista sub aceeași formă. După o vreme, începi să nu mai remarci trăsăturile fizice, ceea ce vei râvni, de fapt, fiind momentele de romantism. În cuvinte mai puține, ar trebui să spunem să nu judeci cartea după copertă.

Astrologii au realizat un top al celor mai buni parteneri de viață, în funcție de zodie, dintre care să alegi. Dacă nu ai iubit momentan, ar fi excelent să te poți înconjura de unul precum sunt ei. În cazul în care ai deja partener și te pregătești pentru căsătorie, iar bărbatul nu face parte din topul expus mai jos, ascultă-ți intuiția.

Fac totul pentru femeia iubită

1. Capricorn

Bărbații născuți în zodia Capricornului reprezintă o expunere de virtuți masculine. Este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face în viață. Sunt ideali pentru femeile care nu se supără când sunt îndrumate din când în când. Nu au intenția de a-și controla partenera sau de a le dicta, însă uneori pot fi geloși.

Sunt buni la suflet și niciodată nu consideră femeile inferioare. Din punct de vedere financiar, planifică lucrurile foarte bine, astfel încât familiile să fie mereu în siguranță. Sunt loiali și, alături de ei, nu te vei simți niciodată exclusă. Ar fi, însă, un singur dezavantaj: nu prea vor să se căsătorească, ci preferă relațiile de lungă durată fără oficializare prin act.

2. Leu

Bărbații născuți în semnul zodiacal al Leului sunt plini de umor, astfel încât nu te vei plictisi niciodată cu ei. Vei râde cu lacrimi la glumele lor. Dincolo de faptul că sunt amuzanți, sunt și apreciativi, și loiali. Uneori, însă, pot fi foarte critici. Pentru că sunt foarte sinceri, s-ar putea să ai impresia că sunt brutali.

Leii fac totul pentru femeile pe care le iubesc. Au grijă de ele precum de copii – le răsfață cu cadouri și le iau mereu în brațe. Să te căsătorești cu un astfel de bărbat e ca și cum ai câștiga la loterie.

3. Fecioară

Dacă ai un partener de viață născut în zodia Fecioară, nu-l lăsa niciodată să plece. Este un bărbat atent, blând și, mai presus de aceste aspecte, este cel mai bun prieten al tău. Când vei avea nevoie de sprijin, va fi întotdeauna acolo pentru tine. Va renunța la el pentru a te ști pe tine bine, nu este deloc orgolios.

Bărbații Fecioară sunt foarte familiști, astfel încât nu va trebui să îți faci griji privind implicarea sa în dreptul copiilor.