Cea mai norocoasă zi din toamna astrologică, în funcție de zodie. Toți vor fi fericiți

Cea mai norocoasă zi din toamna astrologică, în funcție de zodie. Toți vor fi fericiți
Cea mai norocoasă zi din toamna astrologică pentru fiecare zodie în parte. Notează această dată în calendar.

Este adevărat că sezonul de toamnă aduce multe zile înnorate și nopți mai lungi decât vara. Însă asta nu înseamnă că vibrația cosmică a acestei perioade este mai puțin strălucitoare. Pe parcursul următoarelor săptămâni sau luni, câteva planete își vor încheia ciclurile retrograde, anunțând vremuri de împlinire pentru fiecare semn zodiacal în parte. Află în rândurile de mai jos care este cea mai norocoasă zi din toamna astrologică pentru tine.

Cea mai norocoasă zi din toamna astrologică

Planetele care își vor încheia ciclurile retrograde simbolizează, în astrologie, stabilitate în viața oamenilor. Toate aceste schimbări, alături de alte câteva tranzite astrologice fortuite, vor juca un rol foarte important în determinarea celei mai bune zile de toamnă din punct de vedere astrologic.

Toamna astrologică începe pe 22 septembrie și se încheie pe data de 21 decembrie. În această perioadă, tot ce am învățat în ultimele luni de zile prin reflecția asupra trecutului ne servește drept cale spre progres și evoluție. Vezi în rândurile de mai jos care va fi cea mai strălucită zi pentru tine, în toamna astrologică.

Berbec. Cea mai norocoasă zi a Berbecului va fi 21 decembrie. Este ultima zi din toamna astrologică, motiv pentru care acești nativi trebuie să învețe să fie răbdători. În cele din urmă, vor simți o energie vindecătoare care îi va ajuta să se bucure din plin de viață și de oportunitățile ce li se ivesc în cale.

Taur. 15 noiembrie va fi cea mai armonioasă zi pentru acest semn zodiacal. Va primi multe oportunități de a evolua, păstrând un echilibru totodată între viața de familie și cea profesională. În urma unor întâlniri, va descoperi și persoana alături de care urmează să pășească în viață.

Gemeni. Pentru acești nativi, 6 octombrie va fi cea mai norocoasă zi de toamnă astrologică. Gemenii vor putea judeca și analiza situațiile din viața lor cu mai multă claritate mentală. Totodată, persoanele născute în acest semn zodiacal vor putea să primească câștiguri financiare la care nu se așteptau.

Cea mai binecuvântată zi pentru aceste zodii

Rac. Pentru Rac, cea mai bună zi din toamna astrologică va fi 23 noiembrie. Acești nativi își vor putea exprima mai clar obiectivele. În familie, nativii vor purta discuții care le vor deschide ochii din anumite puncte de vedere. Vor înțelege mai clar care a fost motivul unor tensiuni și vor lucra pentru rezolvarea conflictelor.

Leu. 22 octombrie va fi cea mai binecuvântată zi pentru Lei. Nativii vor fi în centrul atenției și vor avea oportunitatea de a lega relații importante cu oameni foarte afectuoși. Leii vor simți o vibrație aparte pe plan sentimental și se vor bucura de susținere. Va fi o zi de liniște mentală pentru persoanele născute în această zodie.

Fecioară. Cea mai strălucită zi pentru Fecioară va fi 2 octombrie. Acești nativi se vor bucura de o viziune mai clară asupra unor evenimente care le-au dat viața peste cap. În această zi se vor lua decizii importante și în beneficiul lor.

Balanță. Cea mai bună zi de toamnă astrologică pentru Balanță va fi 22 octombrie. Nativii se vor dedica mai mult iubirii. Dacă nu au pe cineva special în viața lor, cu siguranță îl vor întâlni. Vor simți sentimente de grație supremă. Este recomandat ca în această zi să plănuiască o masă romantică pentru partener.

Scorpion. 8 octombrie va fi o zi de mare succes în viața Scorpionilor. Au așteptat schimbarea de foarte mult timp, iar acum este momentul potrivit pentru a se produce. Sentimentele se vor echilibra, vor scăpa de tensiuni, iar nativii se vor simți mai puternici – atât din punct de vedere emoțional, cât și mental.

Ce anunță horoscopul pentru toamna astrologică

Săgetător. Se anunță o zi pozitivă pentru Săgetători pe data de 23 noiembrie. Este foarte probabil ca acești nativi să fie martori la unele schimbări în bine. Poate că nu au sperat vreodată ca lucrurile să se așeze atât de frumos, însă cu puțină speranță li se poate deschide calea spre o viață nouă.

Capricorn. Cea mai bună zi de toamnă astrologică pentru Capricorn va fi 23 octombrie. Efortul, sacrificiul, compromisurile și munca vor da roade negreșit. Nativii se vor bucura de abundență pe toate planurile.

Vărsător. Vărsătorul va trăi cea mai binecuvântată zi din această toamnă astrologică tot pe data de 23 octombrie. Va fi momentul în care nativii vor trebui să ia decizii importante de viață. Este posibil să își schimbe locul de muncă sau să ia o hotărâre pe plan personal care să îi îndrepte viața într-o altă direcție.

Citește și: Ce floare de toamnă eşti în funcţie de zodie. Horoscopul celui mai frumos anotimp

Pești. Peștii vor avea parte de cea mai bună zi pe 3 decembrie. Va fi o zi liniștită, în care vor putea să ia o pauză de la tumultul vieții. Vor privi retrospectiv anumite evenimente și vor înțelege lucrurile pe care trebuie să le facă mai ușor.