Cea mai mare suferință a lui Horia Brenciu. Juratul de la PRO TV, extrem de afectat. ”Mi-a lăsat un gol imens!”

Autor: Alexandra Chivu - 10:43, 19 aug. 2019
Cea mai mare suferință a lui Horia Brenciu, juratul de la PRO TV

Horia Brenciu, juratul de la PRO TV, are adunată multă suferință într-un colț al inimii. Expansiv și mereu cu umorul la purtător, nu ai spune că artistul poartă cu el o durere imensă. Vedeta de la ”Vocea României” nu poate trece peste dispariția celor dragi. Ce povestește despre evenimentele marcante din viața sa?

Cea mai mare suferință a lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a vorbit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, despre reîntoarcerea în cadrul emisiunii ”Vocea României”, dar și despre golul imens pe care îl resimte după plecarea tatălui său; gol și dor care îl va măcina toată viața. Așadar, despre revenirea la ”Vocea” spune că s-a întâmplat într-o zi frumoasă de primăvară, în care a primit un telefon neașteptat.

„Totul a început într-o zi frumoasă de primăvară. Brusc, suna telefonul. Am răspuns. Era Marcel Radu, talent manager Pro TV. Imediat a urmat şi al doilea telefon. Era Dan Alexandrescu, Head of production reality & entertainment. Amândoi voiau să-mi verifice… vocea”, a povestit Brenciu.

Juratul de la PRO TV, despre colegii săi: ”Voi avea de furcă cu toți trei, în aceeași măsură”

Cât despre posibilele mici conflicte între el și ceilalți jurați, care nu au lipsit cât timp s-a numărat printre aceștia, Brenciu spune că va avea de furcă cu toți antrenorii.

„ Cu toţii ne dorim o emisiune frumoasă şi atractivă, cel puţin aşa cred… Ne vom distra, ne vom certa, ne vom susţine şi vom pune la bătaie toate cunoştinţele noastre în materie de muzică şi coaching. Mai pe scurt, voi avea de furcă cu toţi trei, în aceeaşi măsură”, a adăugat artistul.

Pierderea părinților, gol și dor imens

Ajunși la interior, întrebat dacă au fost momentele grele prin care a trecut de-a lungul vremii, Horia Brenciu a spus, fără să stea pe gânduri, că este vorba despre pierderea părinților. Vedeta a mărturisit că plecarea tatălui său i-a lăsat un gol imens, mai ales că nu mai era un copil, ca în cazul decesului mamei sale.

Cea mai mare suferință a lui Horia Brenciu. Juratul de la PRO TV, extrem de afectat. ”Mi-a lăsat un gol imens!”
Brenciu și tatăl său

„Pierderea părinţilor a fost un moment greu în viaţa mea. Nimic nu se compară cu asta. Dispariţia tatălui meu mi-a lăsat un gol imens, mai ales că nu mai eram un copil, ca în cazul plecării mamei mele. A mai fost dificilă şi perioada de acomodare, când am plecat de acasă, la 20 ani, din Brasov, dar pe-atunci aveam o mie de visuri de împlinit şi o poftă incredibilă de a descoperi un nou univers şi cred că asta m-a ajutat să “supravieţuiesc”, a declarat juratul de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI