Cea mai iresponsabilă zodie. Te lasă baltă când ți-e lumea mai dragă, nu te poți baza niciodată pe ea

Cea mai iresponsabilă zodie. Te lasă baltă când ți-e lumea mai dragă, nu te poți baza niciodată pe ea
Cea mai iresponsabilă zodie

Care este cea mai iresponsabilă zodie. Ea te lasă baltă exact când ți-e lumea mai dragă și niciodată nu te poți baza pe ea. În plus, aceasta nu are nici cel mai mic regret în a ține pe cineva să aștepte ceva ore în șir, întrucât nu i se pare ceva important. Iată cum se manifestă această caracteristică la anumite zodii din horoscop!

Cea mai iresponsabilă zodie

Scorpion

E greu să te încrezi în promisiunile unui Scorpion, întrucât nu tinde să își repecte cuvântul dat. Ei se răzgândesc foarte ușor și abandonează sarcina fără nicio remușcare. Dezavantajul este că în cercul lor apropiat li se permite să aibă astfel de atitudini, fapt care duce la îngreunarea schimbări acestui defect.

Berbec

Berbecii nu acționează cu intenții rele, dar o memorie slabă, încât angajamentele le ies din cap și de aceea își câștigă reputația de oameni iresponsabili. Au mereu o scuză la îndemână, pe care o utilizează foarte des, însă cei din jur pot fi iritați de acest aspect, astfel că nu vor mai lua în considerare cuvântul lor.

Rac

Racii sunt cei mai irespnsabili din tot horoscopul. Promisiunile lor nu au valoare întrucât pentru ei cuvintele nu poartă niciun angajament. Chiar dacă jură că fac ceva, jurămintele lor nu trebuie crezute deloc, astfel cei care îi vor crede se vor simți total dezamăgiți.

Pești

Peștii sunt capabili să experimenteze lucruri distractive, se lasă purtați de emoție și pot să se oprească complet când trebuie să facă o sarcină care implică riscuri. Teama apare din stima de sine scăzută întrucât ea este ceea ce îi face să se creadă incapabili. Tot acest lucru îi împiedică să avanseze rapid în proiectele lor.

Vărsător

Vărsătorii simt frică, doar că știu să o ascundă foarte bine, întrucât o camuflează cu indiferență. Lașitatea acestor nativi provine din senzația neplăcută cauzată de vreun eșec, astfel că nu se vor implica niciodată în ceva nou și nici nu vor experimenta ceva nou dacă nu sunt sută la sută siguri că au sorți de izbândă, deoarece nu vor să lase nimic la voia întâmplării.

Taur

Pentru Tauri, liniștea și echilibrul sunt cele mai importante. Ei se caracterizează prin faptul că sunt prudenți și că analizează foarte bine orice decizie. Cercul său apropiat consideră acest comportament ca și dovadă de lașitate. Totuși, atunci când fac o promisiune, se țin de ea, deoarece nu vor să acumuleze prea multe bile negre din partea celor din jur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI