Cea mai ieftină ofertă la energie electrică în România. Furnizorul cu prețuri mai mici decât cele plafonate

Cea mai ieftină ofertă la energie electrică în România. Furnizorul cu prețuri mai mici decât cele plafonate
facturile la energia electrică furnizată sunt mici, conform companiei, ajunge la 104 lei

Cea mai ieftină ofertă la energie electrică în România! Românii se chinuie în aceste zile să facă cât de mult pot economie la consumul de curent electric. Piața, una deja reglementată, nu oferă prea multe opțiuni de a alege un preț bun. Cu toate astea aflăm că există cea mai ieftină ofertă în România. Furnizorul cu prețuri mai mici decât cele plafonate, spune că are cea mai bună foertă pentru această lună, și nu numai.

Hidroelectrica anunță cea mai ieftină ofertă la energie electrică în România

Într-un moment al pieței generale, dar și locale, de criză, unul din marii furnizori de energie electrică anunță cea mai ieftină ofertă la energie electrică în România. Dacă vi se pare ciudată, să știți că nu este. Într-adevăr, cel puțin pentru luna în curs, Hidroelectrica are cea mai ieftină ofertă în România.

Prețurile vor rămâne plafonate până pe 31 august anul viitor. Cu toate astea românii au acum, cel puțin o variantă de furnizor cu prețuri sub cele plafonate. Dar, șpilul, cum se spune, este că indiferent de ofertă, nu veți plăti în plus sau în minus de prețul plafonat de Guvern.

Compania Hidroelectrica spune că și pentru luna în curs, la fel ca în august, facturile la energia electrică furnizată sunt mici. Factura, conform companiei, ajunge la 104 lei, având în vedere prețul de 0.69 lei/kWh. Prețurile anunțate sunt pentru București, mai spune Hidroelectrica.

Furnizorul cu prețuri mai mici decât cele plafonate. Facturile Hidroelectrica pentru clienții cu un consum mediu sub plafonul maxim

În acest caz vorbim de cei cu consum mediu între 100 kWh și 300kWh. La acești consumatori se ia în calcul prețul de 0.8 lei/kWh. Dacă am face un calcul, am observa că pentru acești consumatori factura ajunge la 120 de lei, mai ales pentru cei care au un consum de până la 255kWh.

Referindu-ne la cei care nu au consumul reglementat, și depășesc 300kWh, Hidroelectrica spune că facturile ajung la 206 lei. Explicația companiei pentru acest preț este că diferența dintre 255 și 300 kWh, e vorba de taxa la 0.68 lei pentru cei 45 de kWh. Așadar, și în cazul acestor consumatori facturile nu sunt mari, dacă ținem cont de ceea ce declară compania.

Într-un top al furnizorilor, în funcție de preț, am putea spune că Hidroelectrica ar fi pe primul loc. Ar fi urmată de cei de la Grenerg și pe 3 de Electrica Furnizare. Reamintim că acești doi furnizori au prețuri variabile, respectiv ofertă de preț fix. Următoarele locuri aparțin celor de  la Enel Energie și Enele Energie Muntenia, cu prețuri sub media de 2 lei.

Este extrem de important să căutăm cele mai bune oferte din piață pentru a avea cele mai mici facturi, mai ales în condițiile acestor luni.