Cea mai frumoasă șoferiță de camion din România i-a înnebunit pe bărbați. Cum arată acum Adriana Oltean FOTO

Cea mai frumoasă șoferiță de camion din România i-a înnebunit pe bărbați. Cum arată acum Adriana Oltean FOTO

Adriana Oltean este cea mai frumoasă șoferiță de camion din România. Aceasta i-a înnebunit pe bărbați cu felul în care arată. Tânăra a postat niște imagini pe Tik Tok, iar fanii au rămas înmărmuriți.

Cea mai frumoasă șoferiță de camion din România i-a înnebunit pe bărbați

Formele ei apetisante par a fi în contradicție cu munca pe care o prestează, un domeniu considerat ”al bărbaților”. Nu este un secret că a fi șofer de camion necesită multe ore de condus și multă muncă, însă pentru Adriana Oltean aceste lucruri sunt detalii, deoarece aceasta pare extrem de pasionată de mastodontul pe care îl conduce. Nu-i de mirare că este extrem de apreciată în breasla ei, dar nu numai, întrucât are nu mai puțin de 25.000 de urmăritori pe Tik Tok. Acolo, Adriana Oltean postează imagini de la volanul camionului ei și îi ține la curent pe fanii săi cu plecările și cursele sale.

Adriana se pricepe și la șofat, dar și la pozat
Adriana se pricepe și la șofat, dar și la pozat

Meserie grea, dar la mare căutare

A fi șofer de camion sau de tir nu este o meserie ușoară, dar poate fi la mare căutare, având în vedere câștigurile. În timp ce un șofer de camion poate câștiga 2.500 de lei net pe lună, pentru cursele internaționale acesta poate ajunge și la 1.500 de euro net pe lună. În ultima perioadă, nu doar bărbații aleg o astfel de meserie, ci și femeile, astfel că exemple în acest sens există.

O altă șoferiță hot de camion este Mălina Elena Ghileschi, care a fost și desemnată drept ”cea mai frumoasă șoferiță din România”, într-un concurs organizat pe Facebook, în anul 2019. Tânăra de 23 de ani din Botoșani conduce un camion, iar unul din criteriile de participare la un astfel de concurs a fost practicarea acestei meserii pe mașini de tonaj. Mălina a declarat, la rândul ei, că nu se vede făcând ”altceva” pe viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI