Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume o concurează pe Pamela Anderson. Kayla Simmons a îmbrăcat un costum de baie „decupat” din serialul Baywatch – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
07 07. 2023

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume este din nou în centrul atenției pe rețelele sociale. Kayla Simmons a îmbrăcat un costum de baie care aduce aminte de celebra Pamela Anderson în serialul de mare succes Baywatch. Fanii i-au transmis să fie cu băgare de seamă ca să nu-i cedeze materialul din zona bustului, din cauza „presiunii” prea mari.

Kayla Simmons și costumul de baie „împrumutat” de la Pamela Anderson

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume pare că își dorește să o concureze pe celebra Pamela Anderson. Calități fizice are, nu-i vorbă, și încearcă foarte des să și le pună în valoare în ședințe foto incendiare, care ajung apoi pe rețelele sociale, unde are peste un milion de urmăritori. De altfel, revista Maxim i-a „recompensat” efortul de a menține în formă și a votată de cititori „cea mai sexy jucătoare de volei din lume”.

Kayla Simmons a atras atenția în urmă cu două zile când a îmbrăcat un costum de baie de culoare roșie, extrem de mulat, care aduce aminte de Pamela Anderson în serialul Baywatch, o producție care s-a bucurat de un succes nebun. Și nu doar salvatoarele din film arătau foarte bine, ci și personajele masculine.

Fanii lui Kayla Simmons s-au bucurat când au văzut-o dansând în costum roșu, iar unii au avertizat-o că s-ar putea ca materialul să cedeze în zona bustului. Jurnaliștii de la The Sun au citit cu mare atenție mesajele urmăritorilor și sunt convinși că au existat multe persoane care ar fi fost încântate ca acest accident să devină realitate.

Kayla Simmons a jucat volei la Marshal University Athletics, iar cei care au văzut câteva meciuri ale acestei echipe au spus că era o componentă de bază. O accidentare i-a pus însă cariera în pericol, iar după câteva contre cu cei care conduceau echipa, care i-au cerut să șteargă anumite poze de pe rețelele sociale, s-a decis să renunțe la sport.

Acum este model și câștigă bani buni din reclame, evenimente și ședințe foto. Iar în puținul timp liber se dedică activităților de mediu și îi susține pe cei care luptă să îndepărteze poluarea din oceane. În ultima vacanță a spus că este foarte preocupată de soarta delfinilor.

Sursa FOTO & VIDEO: Instagram