Cea mai fiabilă mașină second-hand. Marca cea mai căutată de români

Ce marcă de mașină sedond hand caută românii?

Studiile recente arată care este marca adorată în rândul românilor care optează pentru o mașină second hand. Ce mașini sunt în topul căutărilor arată o analiză furnizată chiar de către mecanici și de cumpărători. Ce este pe placul șoferilor din România?

Ce marcă de mașină second hand caută românii?

Un clasament al mașinilor second hand cumpărate în ultima vreme a adus la liman marca preferată de șoferii români. Un studiu realizat de către mecanici și cumpărători arată care este autovehiculul din preferințele românilor. Studiul în cauză a fost realizat de cei de la J.D. Power.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că topul celor mai fiabile mașini second hand de pe piață sunt cele construite în Asia. Modelele cele mai bune sunt: Hyundai și Kia, pentru că funcționează foarte bine și după mulți kilometr. În urma lor se află Porsche, Ford și Chevrolet, iar la finele topului se situează mașinile preferate de români. La coada clasamentului de află Land Rover și Volvo.

Ce marcă de mașini second-hand preferă românii?
Ce marcă de mașini second-hand preferă românii?

Percheziții la samsarii de mașini second-hand

Autoturismele second hand au ajuns subiect principal după ce Poliția Română a efectuat 175 de percheziții domiciliare în 21 de județe în cadrul a cinci dosare penale în care sunt cercetate fapte de evaziune fiscală în domeniul vânzării vehiculelor la a doua mână. Amintim că în cursul zilei de 25 februarie a anului curent, oamenii legii din cadrul Direcției de Investigare a Ccriminalității Economice au pus în aplicare 175 de mandate de percheziție și 19 mandate de aducere în municipiul: Galați, București și județele Ilfov, Argeș. Bihor, Buzău, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbăvița, Giurgiu, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

”Activităţile s-au desfăşurat în cadrul a cinci dosare penale instrumentate de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice. Cercetările privesc o grupare infracţională specializată în infracţiuni de evaziune fiscală, care, prin intermediul membrilor săi, ar controla direct sau prin interpuşi mai multe societăţi comerciale cu activităţi în domeniul comerţului intracomunitar cu autovehicule second-hand”
Reprezentanții Poliției

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI