Cea mai dură lovitură pentru Liviu Dragnea. Legea care nu îi mai dă voie să ocupe funcții publice, adoptată

Lovitură grea pentru Liviu Dragnea!

Liviu Dragnea are parte de încă o lovitură extrem de dură! Fostul președinte al Partidului Social Democrat a aflat încă ceva care să-i facă zilele mai grele în închisoare. Din păcate pentru acesta, propunerea legislativă care l-a făcut până acum să stea cu sufletul la gură…s-a adoptat.

Dragnea nu mai are voie să ocupe funcții publice

Războiul dintre cetățeni și Dragnea s-a termina la 1-0…pentru cetățeni de data asta! După ce în nenumărate cazuri fostul președinte al Partidului Social Democrat a avut câștig de cauză, a venit revanșa. Senatul a adoptat, în ședința de plen din cursul zilei de luni, propunerea legislativă care vizează modificarea unor acte normative în domeniul electoral. Aceasta stabilește faptul că nu pot fi aleși în demnitatea de membru al guvernului, europarlamentar, preşedinte al României, parlamentar, primar, consilier local şi consilier judeţean persoanele care „au suferit condamnări penale”.

Termenul pentru dezbatere s-a împlinit pe data de 7 septembrie. Subliniăm că nota de adoptare tacită a Ordonanței a fost citită, în cursul zilei de miercuri, de președintele Teodor Meleșcanu. Inițiatorii propunerii legislativei au atras atunci atenția în expunerea de motive vizavi de caracterul eterogen al condițiilor de acces la cele mai de seamă demnități publice, porpunând o reprementare unitară. În acest context, indiviții care au suferit orice fel de condamnări penale nu mai au dreptul la funcțiile menționate mai sus.

Lovitură dură pentru Liviu Dragnea
Lovitură dură pentru Liviu Dragnea

Președintele PSD, invitație pentru colegi pentru aderarea la ideile lui Dragnea

”În ultimele luni, Dăncilă încearcă să ne zică că e neconflictuală. Azi dimineață am scăpat din mână telefonul, văd că îmi scrie Liviu Dragnea mesaj. Președintele PSD mi-a scris un mesaj prin care ne invita să aderăm la ideile lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma că e un premier marionetă. Dăncilă, pleacă și scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea. Pactul vostru propus poate fi acceptat cu o singură condiție: trimiterea Guvernului Dragnea 3 acasă!”
Eugen Tomac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI