Cea mai compatibilă zodie pentru tine. Nativii care se înțeleg perfect cu Taurul, Fecioara sau Capricornul

de: Ioana Bucur
16 06. 2023

Știm deja că specialiștii în astrologie susțin că multe dintre caracteristicile ce ne definesc personalitatea sunt dictate de semnul zodiacal. În aceste condiții, astrele ne pot dezvălui și cine ne sunt partenerii ideali. Află, din rândurile de mai jos, care este cea mai compatibilă zodie pentru tine. Ei sunt nativii care se înțeleg perfect cu Taurul, Fecioara sau Capricornul.

Cea mai compatibilă zodie pentru tine

Horoscopul este și un ghid bun pentru iubire. Astrologii au creionat principalele trăsături de caracter ale fiecărui semn zodiacal, dezvăluind astfel și care sunt zodiile în care există cea mai bună compatibilitate.

Potrivit acestora, cunoscând care sunt nativii care au cele mai mari șanse să ne fie suflet – pereche, vom putea ști cu cine putem construi o relație stabilă și de durată.

Zodii de Foc

Zodiile de Foc – Berbec, Leu și Săgetător – se înțeleg perfect. Pentru ei, dragostea este pasiune pură. În cazul acestor nativi, cheia unei relații de succes este surpriza, nu își doresc să se plictisească alături de partener sau parteneră.

Ei au o compatibilitate mare și cu zodiile de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Te-ar putea interesa și: Cele mai cicălitoare zodii. Nu scapi de gura lor, pot deveni foarte enervante

Zodii de Pământ

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn – sunt foarte compatibile cu semnele de Apă, adică Pești, Rac și Scorpion. Cele mai stabile relații sunt create în această combinație de semne ale zodiacului.

Între semnele de Pământ există compatibilitate la nivel de prietenie, ca cuplu le este greu să funcționeze.

Zodiile de Aer

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanță și Vărsător – se înțeleg perfect, între ele nu există subiecte tabu, nu există ezitări sau conflicte. Aceste relații se bazează pe pasiune pură. Sunt considerați marii arhitecți ai iubirilor spectaculoase.

Au o compatibilitate bună și cu zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care au noroc în dragoste în această vară. Se vor îndrăgosti din nou

Zodiile de Apă

Zodiile de Apă – Pești, Rac și Scorpion – își vor găsi liniștea și echilibrul alături de semnele de Pământ. Acești nativi sunt, pentru ei, partenerii ideali, persoanele cu care pot construi o relație stabilă și de lungă durată.

Semnele de apă au tendința de a-și urca partenerul sau partenera pe un piedestal, vor face orice pentru fericirea persoanei pe care o iubesc.