Cea mai bună rețetă de paste cu ton. Rețetă simplă și rapidă
Vă prezentăm rețeta zilei de astăzi. Vom găti împreună o rețetă delicioasă de paste cu ton. Este o mâncare de vară, foarte ușoară, dar sățioasă. Vor fi încântați chiar și cei mici, iar dacă aveți invitați la masă, aceștia vor aprecia la devărata sa valoare rețeta de paste cu ton.
Iată ingredientele pentru rețeta de paste cu ton
Pentru această rețetă delicioasă poți folosi paste integrale, pentru ca rețeta să fie mai sănătoasă și, în plus, poți modifica rețeta după bunul plac: Le poți servi calde sau reci, după preferință. Iată ce ai nevoie pentru această rețetă:
- 1 conservă de ton în bucăți
- 10 roșii cherry
- frunze de busuioc proaspete
- 300 g de paste penne
- 3 linguri sos roșii
- oregano
- sare
- piper
- 25 g parmezan
- 1 cub de unt
Iată cum se prepară rețeta de paste cu ton
În primul rând, pune apa la fiert cu sare și fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Într-o tigaie, încinge puțin unt și apoi pune conserva de ton, roșiile tocate mărunt, sosul de roșii. Amestecă puțin până se călește totul. Nu trebuie să pleci de lângă tigaie și trebuie să amesteci, deoarece nu rem să ardem compoziția.
Scurge pastele și pune sosul peste ele. Adaugă busuioc tocat, sare, piper, oregano și puțin parmezan. Poți adăuga frunze de spanac, ruccola sau ceapă roșie, dacă preferi. Pastele cu ton sunt gata, așadar vă urăm poftă bună.