07 dec. 2021 | 13:05

Cea mai bună nevastă din zodiac. Este harnică și pricepută la toate

Horoscop
Cea mai bună nevastă din zodiac. Este harnică și pricepută la toate
Ce femei din zodiac sunt perfecte pentru viața de familie

Unele femei reușesc să facă tot ce își propun, oricât ar fi de greu. Ele țin mult la viața de familie, așa că sunt harnice și pricepute la toate. Viața alături de ele este o adevărată binecuvântare, mai ales pentru că blândețea le recomandă!

Iată topul femeilor din zodiac. Află care este cea mai bună nevastă:

12. Săgetător

Femeile guvernate de acest semn zodiacal țin mult la libertatea lor. Ele intenționează să fie atente și loiale într-o căsnicie, dar sunt mul mai interesate de planurile pe care le fac. Nu mulți reușesc să țină pasul cu aceste native minunate, mai ales că niciodată nu se știe ce vor.

11. Berbec

Este ușor să te îndrăgostești de aceste femei care sunt înzestrate cu tot felul de calități. Ele sunt loiale, însă așteaptă recompense pentru tot ce fac într-o relație. Nativele o să își părăsească partenerii în cazul în care nu primesc ce își doresc și se răzbună dacă sunt dezamăgite.

10. Leu

Aceste femei își schimbă imediat dispoziția! Ele se dezlănțuie dacă nu iese totul așa cum își doresc. Nativele îi rănesc pe oamenii pe care îi iubesc, așa că o să impună reguli dureroase. În cazul în care partenerii nu joacă după cum vor acestea, ei sunt liberi să plece în orice secundă.

9. Fecioară

Fecioarele își doresc bărbați care să le facă pe plac. Ele știu exact ce funcționează și ce nu, așa că o să aibă așteptări uriașe de la partenerii lor. Nativele vor să aibă parte de soți iubitori, care își iau rolul în serios, altfel dispar imediat din peisaj dacă nu merge totul așa cum vor.

8. Scorpion

Femeile guvernate de acest semn zodiacal au nevoie de parteneri puternici, mai ales pentru că ele cer mai mult decât li se poate oferi. Ele își motivează partenerii și îi fac să cunoască adevăratele culmi ale succesului. De asemenea, nativele sunt maestre în tainele amorului.

7. Gemeni

Nativele sunt iubitoare și au grijă să îi sprijine pe cei din jur. Totuși, interesele lor se schimbă foarte repede. Ele sunt creative și sunt capabile de afecțiune și loialitate, însă pot să devină duale și să își dezvăluie latura întunecată, care o să îi pună pe fugă pe parteneri.

6. Capricon

Femeile guvernate de acest semn zodiacal pot să țină pe umeri o afacere, o gospodărie și să crească mulți copii în același timp. Ele țin mult la ordine și la un program bine pus la punct, așa că nu o să își dorească parteneri care sunt dezordonați, potrivit Adevărul.

5. Vărsător

Nativele sunt independente, puternice, plăcute și generose. Ele se plictisesc foarte repede, așa că nu tolerează rutina în viața amoroasă. Acestea o să viseze la parteneri care pot să țină pasul cu ele și să le ofere mereu ceva nou. Mulți nu rezistă în momentele în care ele se închid în lumea lor.

4. Taur

Femeile guvernate de acest semn zodiacal stimulează căsnicia într-un mod pozitiv prin conflictele amoroase. Aceste femei sunt inteligente, așa că nu mulți bărbați reușesc să le captiveze atât cu mintea, cât și cu trupul. Ele sunt foarte loiale, așa că se pot dovedi partenere perfecte, dar și mame iubitoare.

3. Balanță

Nativele o să își inspire și încânte partenerii de-a lungul timpului, prezența lor fiind o adevărată încântare pentru cei din jur. Aceste femei obțin tot ce își doresc prin bunătate, așa că nu se folosesc de manipulare și fug de conflicte. Ele iubesc romantismul și vor să experimenteze tainele amorului.

2. Pești

Femeile guvernate de acest semn zodiacal oferă dragoste și se sacrifică pentru fericirea și bunăstarea partenerilor. Ele sunt creative, așa că o să fie mame perfecte și o să le ofere o copilărie minunată copiilor. Acestea au câteva toane, însă cei care reușesc să le cunoască o să observe că sunt pline de înțelegere.

1. Rac

Cele mai bune soții din zodiac sunt femeile guvernate de acest semn zodiacal. Ele sunt partenere ideale, iubesc viața de familia și căsătoria. Nativele urăsc minciuna și caută loialitate și relații stabile, așa că formează un cuplu pe viață în momentul în care o persoană le face să se îndrăgostească.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro