Ce vrea să facă Simona Pătruleasa după ce și-a dat demisia de la Kanal D. Pleacă la o altă televiziune?

de: Violeta Badea
10 09. 2024

Plecarea neașteptată a Simonei Pătruleasa de la Kanal D a stârnit un val de reacții în media. După 15 ani la pupitrul știrilor, cunoscuta prezentatoare a decis să-și încheie colaborarea cu postul tv, iar ofertele nu au întârziat să apară. Însă, vedeta a luat o decizie surprinzătoare în privința viitorului său profesional.

Simona Pătruleasa pleacă de la Kanal D

Vestea că Simona Pătruleasa a demisionat de la Kanal D pe 9 septembrie a luat prin surprindere atât colegii din industrie, cât și publicul său fidel.

După o discuție aprinsă cu superiorii, ce a avut loc pe 7 septembrie, vedeta a decis să părăsească postul de televiziune unde și-a construit o carieră solidă timp de 15 ani.

În exclusivitate pentru Click!, Simona Pătruleasa a declarat că după 20 de ani de televiziune are nevoie de o pauză și de o vacanță prelungită pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.

Va pleca vedeta la altă televiziune?

Imediat după anunțul plecării, ofertele din partea altor televiziuni au început să curgă, dar Simona Pătruleasa a lămurit situația rapid. Întrebată dacă are de gând să accepte vreo ofertă de la un post concurent, vedeta a fost fermă în răspunsul ei.

”Nu mă veți mai vedea în televiziune o perioadă bună de timp. Acum, dacă mă întrebi, nu am de gând să merg la altă televiziune. Deocamdată! Voi sta departe de sticlă ceva timp”, a declarat Simona Pătruleasa, conform sursei citate.

Vedeta și-a exprimat dorința de a petrece mai mult timp cu familia, în special cu fiica sa, după o lungă perioadă de activitate intensă.

Citește și Demisie bombă la Kanal D. Simona Pătruleasa părăsește postul după 15 ani!

O carieră de succes la Kanal D

Simona Pătruleasa a fost una dintre figurile emblematice ale Kanal D, ocupând locul de prezentatoare a Știrilor de la ora 09:00, de luni până vineri, timp de 15 ani.

Înainte de a ajunge la Kanal D, vedeta a lucrat ca prezentatoare de știri sportive la Realitatea TV și Antena 1, unde a stat cinci ani. Înainte de cariera în televiziune, a fost învățătoare timp de șase ani, o experiență pe care o consideră formativă.

La plecarea de la Kanal D, Simona Pătruleasa a subliniat că decizia de a părăsi postul a fost una personală, luată pentru a explora noi oportunități și pentru a se bucura de mai mult timp cu familia.

”Este un moment emoționant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora și alte oportunități de dezvoltare și a petrece mai mult timp alături de familia mea”, a spus șatena la plecare.

Deși nu are planuri concrete de a reveni în televiziune, rămâne de văzut ce surprize va aduce viitorul pentru una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România.

Citește și Cum își petrece timpul liber Simona Pătruleasa? Prezentatoarea Știrilor Kanal D, reguli stricte pentru fiica sa, Ingrid: „Nu are voie” VIDEO EXCLUSIV!