Ce va face Darius Mabda cu banii câștigați la Românii au Talent 2022. Planul surpriză al câștigătorului

Ce va face Darius Mabda cu banii câștigați la Românii au Talent 2022. Planul surpriză al câștigătorului
Ce va face Daius Mabda cu banii de la Romanii au Talent

Gimnastul în vârstă de 13 ani care a câștigat marele premiu de la Românii au Talent știe deja ce vrea să facă cu banii care îi vor intra în cont. Ce va face Darius Mabda cu banii câștigați la Românii au Talent 2022, care este planul surpriză al câștigătorului?

Darius Mabda a spus ce vrea să facă cu banii câștigați

Darius Mabda a spus în timpul finalei Românii au Talent ce ar vrea să dacă va câștiga marele primiu al emisiunii dela PRO TV. Astfel, Darius Mabda, care provie dintr-o familie modestă din Oradea, a spus că va cheltui banii pe a-și plăti studiile. Asta s-a și întâmplat, iar acum copilul are gânduri mari și spune că vrea să fie cunoscut în toată lumea.

„Aş da toţi banii ca să-mi plătesc studiile. Îmi doresc să fiu aplaudat, să fiu cunoscut, să ştie lumea că sunt român”, a spus Darius Mabda.

Darius Mabda a cucerit audiența

În finală, gimnastul a cucerit audienţa cu un moment de dans contemporan şi balet, plin de mişcări spectaculoase, totul pe melodia „In your room” a lui Depeche Mode.

Tânărul a primit numai laude din partea juraţilor showului de talente. Mihai Bobonete a fost super-încântat de numărul lui Darius Mabda.

„Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzaţional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu vei fi câştigătorul sezonul 12!”, i-a spus Mihai Bobonete, cel care i-a asigurat de altfel accesul direct în semifinale, apăsând pe Golden Buzz după primul moment artistic al dansatorului orădean, în timpul preselecţiilor.

Dragoș Bucur l-a văzut câștigător pe tânărul din Oradea

Și actorul Dragoş Bucur a spus el că îl vede drept câştigătorul celei de-a 12-a ediții a Românii au Talent.

„Mă simt foarte bine. Sunt foarte fericit! Nu m-am gândit că pot să fiu eu marele câștigător. Toți de aici au fost foarte talentați”, a spus Darius Mabda după ce a intrat în posesia marelui trofeu.

În plus, orădeanul Darius Mabda a câştigat și premiul pentru originalitate al Românii au Talent în valoare de 10.000 de euro, după ce a impresionat telespectatorii, care l-au votat după momentul său artistic din semifinala concursului.

Ce studiază acum Darius Mabda

Darius fusese nominalizat pentru premiul de originalitate de juriul emisiunii de la ProTV, format din Andi Moisescu, Andra, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, alături de concurenţii Alex Dowis, DJ Hugo şi Ava Nicolescu.

Darius Mabda a început să danseze în joacă, uitându-se la videoclipuri pe internet sau la TV. A făcut mai multe cursuri de dans, iar în prezent nu mai locuieşte cu părinţii în Oradea, ci într-un internat din Cluj-Napoca, fiind elev la Liceul de coregrafie şi artă dramatică „Octavian Stroia”.