Ce va conține meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a făcut dezvăluirea

de: Ioana Bucur
12 05. 2023

Au devenit iubiți, apoi părinți. Peste doar câteva zile, vor fi soț și soție! A început numărătoarea inversă până la marele eveniment, ce este programat pentru data de 27 mai, iar viitorii miri au făcut câteva dezvăluiri cu privire la surprizele cu care își vor încânta invitații. S-a aflat ce va conține meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

Ce preparat nu va lipsi din meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

După aproape șapte ani de relație, a venit momentul ca Gina Pistol și Smiley să spună marele DA! Pregătirile sunt în toi, cele două vedete își doresc ca totul să meargă ca pe roate în ziua cea mare. Nunta va avea loc de 27 mai 2023, deci numărătoarea inversă a început deja!

Smiley și Gina au dezvăluit că urmează să se căsătorească printr-un videoclip publicat pe YouTube, cei doi stând pe aceeași bancă din grădina casei pe care stăteau și când au anunțat că vor deveni părinți.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, a explicat atunci Smiley decizia.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Chef Cătălin Scărlătescu nu vrea să gătească la nunta Ginei Pistol şi a lui Smiley. „Te asigur!”

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum”

Acum, artistul este implicat trup și suflet în organizarea nunții și a petrecerii, o sarcină deloc ușoară, în condițiile în care urmează finala „Românii au talent” și va lansa și o nouă piesă.

Recent, Smiley a dezvăluit că meniul de la nuntă va include un preparat tradițional, iubit de românii din toate colțurile țării și nelipsit de la astfel de evenimente: sarmalele!

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala emisiunii, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale.

27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a spus Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol, prima imagine cu una dintre rochiile de mireasă. Încălţămintea aleasă de vedetă e neaşteptată: „Nu pot să stau toată ziua pe tocuri”