Ce urăște fiecare zodie de bărbat la o femeie. Atenție! Nu mai repeta aceste greșeli

Ce urăște fiecare zodie de bărbat la o femeie. Atenție! Nu mai repeta aceste greșeli
Ce uraste fiecare zodie de barbat la o femeie. Atentie Nu mai repeta aceste greseli

Femeile sunt impulsive, guralive, unele sunt extrem de supuse sau tăcute și cred mai mult în acțiuni decât în ​​cuvinte, în timp ce altele știu să controleze, când vine vorba de relații. Adoră ca lucrurile să se desfășoare după bunul plac și nu concep niciun rabat de la regulă! Pentru anumiți bărbați, acest comportament al femeilor nu este văzut cu ochi buni. S-ar putea să plece din relație, dacă observă imperfecțiunile.

Ce urăște un bărbat la o femeie, în funcție de semnul zodiacal

Află ce nu suportă fiecare zodie de bărbat la o femeie și ce nu trebuie să mai faci, dacă vrei să îl păstrezi lângă tine pentru totdeauna. Este important să ții cont de aceste sfaturi, ca să știi unde poți remedia.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se întâmplă să uiți să te speli seara pe dinți? Vei fi taxată dur de iubitul Berbec. Acestui nativ nu-i place să te neglijezi, iar igiena ta trebuie să fie impecabilă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul Taur nu suportă deloc femeile cicălitoare, care îi fac capul țambal și țipă din orice, ca să audă toți vecinii. Fiind o fire mai discretă, care ține la aparențe, acest semn zodiacal pune mare preț pe liniște și armonie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul Gemeni urăște femeile care mănâncă mult, chiar dacă au un metabolism bun și nu se îngrașă. Te preferă delicată și cu mult bun simț.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativului Rac nu-i plac vestimentația și machiajul excesive. I-ar fi foarte rușine să iasă în public cu tine machiată strident sau îmbrăcată provocator.

Leu (22 iulie – 22 august)

Hainele mulate și extravagante nu sunt pe placul Leului. Niciodată nu te-ar prezenta prietenilor săi, pentru că i-ar fi rușine cu tine. Dacă mai ești și fițoasă, atunci clar că nu ești pentru el!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este obsedat de ordine, așa că nu tolerează femeile după care trebuie să strângă întotdeauna.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru că este o fire conservatoare, nativul Balanță nu prea se poate obișnui cu un stil vestimentar mai îndrăzneț. Nu îi plac deloc unghiile și genele false, care pot masca frumusețea naturală a unei femei.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă nu ești o femeie cu forme, Scorpionul nu te va băga niciodată în seamă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

La fel ca nativul Scorpion, nici Săgetătorii nu se dau în vânt după femeile fără forme, foarte slabe și cu tenul deschis. Au impresia că suferi de vreo boală, dacă te încadrezi în acest tipar.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ca să fii de nasul unui Capricorn, trebuie să-ți pui în valoare feminitatea, atât prin gesturi, limbaj, cât și prin vestimentație.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbații Vărsător detestă femeile care sunt în permanentă stresate de aspectul lor fizic și de kilogramele în plus. Această obsesie îi convinge că nu ai deloc încredere în tine. Vor femei puternice în viața lor.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii se feresc ca iubitele lor să fie foarte atrăgătoare, deși se uită pe stradă după cele care se încadrează în acest tipar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI