Ce trebuie să pui pe o bancnotă de 100 de lei ca să atragi norocul. Aşa vei avea mereu bani în buzunar

Ce trebuie să pui pe o bancnotă de 100 de lei ca să atragi norocul. Aşa vei avea mereu bani în buzunar
Ce trebuie să pui pe o bancnotă de 100 de lei ca să ai noroc la bani?

Majoritatea oamenilor caută în zilele noastre să aibă o siguranță financiară, mai cu seamă în perioada scumpirilor când bugetul unora a fost restrâns la maximum. Unii dintre ei apelează și la diverse trucuri aplicate în Feng Shui pentru a avea parte de o viață liniștită din acest punct de vedere. Ce trebuie să faci ca să nu mai ai grija banilor? Trebuie să pui un anumit lucru pe o bancnotă de 100 de lei pentru a atrage norocul de partea ta. Trebuie să încerci și tu asta!

Cum să atragi banii în portofelul tău: ce trebuie să pui pe o bancnotă de 100 de lei?

Unii oameni se bazează pe diverse trucuri și preferă să apeleze și la diferite practici pentru a se bucura de stabilitate financiară. Elefantul este un simbol al norocului în multe culturi, dar ca să îți aducă prosperitate trebuie să îl așezi corect în casa ta.

Plasarea lui la un loc anume aduce norocul, arată teoriile Feng Shui. Elefantul este considerat un animal sacru și în alte culturi, dar și o creatură minunată. Conform credințelor budiste, elefanții sunt animale celeste. Ele simbolizează: demnitate, fidelitate, noroc, longevitate, energie, putere, succes, virilitate sau înțelepciune.

Acesta mai arată și: puterea, înțelepciunea, puterea și fertilitatea. În plus, poate aduce norocul în anumite direcții și succes. Elefanții albi au fost considerați în anumite țări ca elemente de noroc. iar conform tradiției trebuie pulverizate cu o pulbere de aur dizolvată în prealabil în apă, argint și aproximativ alte 9 tipuri de materiale prețioase.

Dacă îl pui în fața casei, cu siguranță vei avea protecție și forță. Dacă îl așezi cu trunchiul în sus, reprezintă prosperitate, noroc, abundență și victorie. Elefantul poate reprezenta un protector al casei și ajută la păstrarea banilor în interiorul locuinței.

Ce trebuie să faci pentru noroc?

Dacă vrei să atragă norocul pe mai multe planuri, trebuie să îl pui sub o bancnotă mai mare. Poți să faci asta cu o bancnotă de 100 de lei.

Unul sau mai mulți elefanți plasați în dormitor demonstrează dragostea și fidelitatea cuplului care împarte același spațiu. Dacă îl plasezi pe birou, vei avea parte de mai multe proiecte și mare succes în carieră.

Dacă un cuplu dorește să aibă copii, ei trebuie să pună statui de elefanți în dormitor ca simbol al fertilității. În special statuia unei mamei elefant cu puii ei reprezintă fertilitatea. Trebuie să faci asta în cazul în care dorești să îți mărești familia.