Ce trebuie să arunci în tigaie înainte să pui în ea boabele de popcorn. Nici nu știi ce gust bun o să aibă după

Ce trebuie să arunci în tigaie înainte să pui în ea boabele de popcorn. Nici nu știi ce gust bun o să aibă după
Cum să faci ca popcorn-ul să aibă gust mai intens

Popcornul este o gustare atemporală. De când a fost cultivat pentru prima dată în America cu câteva mii de ani în urmă, a fost mâncat de azteci, de vânzătorii din epoca depresiei, de patronii cinematografelor și de studenți cu dificultăți în bani. Sunt mai multe metode pentru a-l prepara. Iată ce trebuie să arunci în tigaie înainte să pui boabele de popcorn pentru a avea gust bun.

Ce să pui în tigaie înainte de a arunca boabele de popcorn, pentru un gust mai bun

Aproape toate metodele de a face popcorn de casă se încadrează în una din cele trei categorii: folosirea aerului cald (într-un aparat mic, cum ar fi un aparat de aerisire), încălzirea pe suprafața aragazului sau zapping-ul în cuptorul cu microunde.

Spun „aproape toți” pentru că din punct de vedere tehnic poți deveni atât de creativ cât dorești. Analizând gusturile iubitorilor de popcorn, atât cei care îl mănâncă zilnic cât și alții care îl consumă din când în când, atât cei cu copii și cei fără, atât care locuiesc în apartamente mici cât și alții care locuiesc în case spațioase și am constatat că nu există o rețetă perfectă pentru a face popcorn, nu există un mod anume de a-l prepara și că totul este în funcție de prioritățile și de gusturile pe care le avem.

Rețetă de popcorn

Pe aragaz se prepară cel mai bun popcorn, dar necesită un pic mai mult efort. Printre avantajele acestui mod de a prepara se numără faptul că face cel mai crocant popcorn și nu sunt necesare echipamente noi.

Printre dezavantaje se numără faptul că necesită cea mai mare atenție, are cele mai mari șanse de a arde grăunțele, are nevoie de cea mai mare curățare.

Ce punem în tigaie înainte de popcorn

Ne plac metodele de aragaz pentru că nu este nevoie să cumpărăm nimic nou, iar textura floricelelor se dovedește a fi cea mai bună (din cauza ungerii tigăii; floricele devin astfel cele mai crocante).

În plus, când grăunțele încep să se gătească în ulei, acestea sunt acoperite mai uniform decât atunci când se adăugă ulei sau unt la floricele de porumb (ceea ce necesită multă agitare și amestecare pentru a distribui uniform).

Floricele de popcorn gustoase

Pentru a prepara floricele delicioase este nevoie de orice oală cu capac. Indiferent de vasul de gătit pe care îl alegeți, trebuie să stați lângă aragaz și să vă scuturați oala, astfel încât boabele să nu ardă pe măsură ce apar.

Tipul de oală pe care îl selectați vă poate ușura munca. Pentru a prepara floricelele, trebuie să folosim câteva linguri de ulei. Cei care doresc ca floricelele să aibă un gust mai bun, pot pune unt în tigaie, înainte să pună boabele de popcorn. Pentru un gust și mai intens, peste unt se pot adăuga condimente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI