Ce tarif au, de fapt, Brigitte și Florin Pastramă. Ce emisiune vor avea la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă, tarif pentru propria emisiune de pe Antena Stars

Cât vor încasa Brigitte și Florin Pastramă pentru rolul de protagoniști în propria emisiune? Bianca Drăgușanu și Alex Bodi aveau alte tarife dacă acceptau până la capăt oferta producătorilor.

Cât vor încasa Brigitte și Florin Pastramă la emisiunea lor?

Deși inițial Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trebuiau să fie în prim-plan în noul reality, planul s-a schimbat după ce aceaștia nu au acceptat ultimele detalii hotărâte cu producătorii din cauza sumei contractuale mult prea mici pentru cei doi. Varianta a doua a celor de la Antena Stars a fost cuplul Pastramă, care nu a negociat chiar la sânge precum au făcut-o vedetele menționate anterior. La scurt timp după primele convorbiri s-a aflat că Bianca și Bodi nu s-au înțeles cu producătorii din cauza pretențiilor exagerate, așa că s-au orientat rapid către alt cuplu extrem de mediatizat din showbiz-ul românesc.

Conform cancan.ro, fosta doamnă Năstase și actualul partener n-au fi avut deloc pretenții ridicate, cei doi mulțumindu-se cu 50.000 de euro, sumă de trei ori mai mică decât cererea celuilalt cuplu cu care producătorii ar fi dorit inițial să intre în această experiență. Un eveniment șocant petrecut în sânul proaspetei familii a dat peste cap totul și a condimentat serios traiectoria noului proiect. Este vorba despre imaginile video în care Florin este extrem de nervos pe soția sa. Scenele s-au petrecut chiar în restaurantul fast-food pe care îl dețin împreună. Cu toate că scenele o arătau pe brunetă înspăimântată de comportamentul agresiv al partenerului său, aceata nu a dorit să intre în detalii în privința evenimentului, așa că a menținut cât de departe posibil comentariile despre acesta.

Brigitte și Florin Pastramă, tarif pentru propria emisiune de pe Antena Stars
Brigitte și Florin Pastramă, tarif pentru propria emisiune de pe Antena Stars

„Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni!”

„ Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte Pastramă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI