09 iun. 2023 | 08:30

Ce surpriză au avut Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Actorul faimos de la Hollywood pe care l-au întâlnit pe plajă, la Cannes

Știri generale
Ce surpriză au avut Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Actorul faimos de la Hollywood pe care l-au întâlnit pe plajă, la Cannes
Smiley și Gina Pistol în luna de miere

Smiley și soția sa, Gina Pistol, sunt plecați în această perioadă în luna de miere, asta după ce, la finalul lunii mai, cei doi au decis să-și unescă destinele. Smiley și-a obișnuit fanii cu postările sale video prin intermediul cărora îi ține la curent pe cei interesați de activitățile întreprinse de el și Gina Pistol, iar în unul dintre cele mai recente materiale video, artistul le-a povestit admiratorilor săi cu cine s-a întâlnit pe o plajă de la Cannes. Asta da, privilegiu!

Gina Pistol și Smiley, nunta de vis pe meleaguri românești

Nunta celor două vedete poate fi considerată nunta anului, având în vedere că nu a lipsit dintre invitați nicio celebritate din România, iar după eveniment, în mediul online au fost distribuite neîncetat poze și filmulețe inedited surprinse de invitatți în timpul petrecerii fastuoase. De la petrecere nu a lipsit niciun gen de muzică, astfel că, cele mai iubite vedete au fost surprinse în multe imagini video cum dansează cu patos pe muzică lăutărească sau manele.

Așa cum au declarat de câte ori au avut ocazia, cei doi artiști au dorit ca nunta lor să fie un prilej de distracție pentru toată lumea, așa că, nu au existat restricții din punct de vedere muzical. Potrivit declarațiilor din presă date d einvitați, toate detaliile nunții, pornind de la meniu, aranjamente florale și atmosferă au fost ireproșabile, astfel încât, evenimentul a fost unul reușit.

De la petrecerea celor doi nu a lipsit nici rodul iubirii lor, micuța Josephine, astfel că, Smiley a fost surprins de multe ori retrăgându-se dintre invitați pentru a-i acorda timp și atenție micuței. Gestul său de tată devotat și iubitor nu a putut decât să atragă atenția și admirația tuturor.

Cu cine au făcut plajă cei doi proaspăt căsătoriți pe o plajă din Cannes

Pentru luna de miere, Smiley și Gina au ales să meargă în sudul Franței, mai exact pe Coasta de Azur, pentru a vizita orașele superbe și peisajele de vis care-și taie respirația. Destinația a fost aleasă de nașii lor, care de altfel le-au oferit cadou această lună de miere, aceștia știind că niciunul dintre miri nu a fost acolo până acum. Smiley a recunoscut că a fost plăcut surprins de cadoul primit, fiind de bun augur o astfel de destinație pentru un eveniment atât de semnificativ pentru noua familie.

În ultima vreme, cântărețul a început să publice materiale video în care le arată și le explică fanilor ce activități inedited a mai întreprins, pe unde călătorește ș ice anume îi suprinde pe cei doi în călătorii, postări care atrag zeci de mii de aprecieri.

Printre ultimele videouri de acest gen se numără și cel în care artistul le povestește fanilor că este foarte posibil să facă plajă la Cannes cu celebrul actor Tom Hanks, pe care l-a zărit la câteva sezlonguri în fața lui. Pentru că nu era 100% convins că trăiește o realitate, acesta și-a consultat și fanii, pe care i-a întrebat dacă într-adevăr este acela Tom Hanks.

Hai să vă spun cum am dat peste Tom Hanks la plajă, la Cannes. Am început dimineața cu un mic dejun corespunzător: fructe, legume și croissant de la mama lui. Apoi am plecat către Cannes. Am prins vreme minunată, bărci multe (…).

Am poposit și pe plajă, unde credem noi că am dat peste Tom Hanks. Apa era cam rece, așa că nu ne-am încumetat să facem baie. De ciudă, am mai mers un pic pe străduțe, ca să compensăm cât am fi înotat. Am văzut și celebrul teatru unde se desfășoară Festivalul de Film de la Cannes.

Apoi am pornit spre Antibes, un orășel minunat, tot pe Coastă. Acolo ne-am plimbat din nou pe străduțe și am mers la o expoziție Picasso (…)

Am plecat un pic mai culturalizați decât am venit, apoi am mers să discutăm despre asta la o înghețată. Superbă zi am avut. Dar încă ne-a rămas gândul la Tom Hanks. O fi fost sau n-o fi fost el, voi ce credeți?“, a spus Smiley în postarea publicată pe Instagram și Facebook.

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EVZ.ro
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Capital.ro
Categoria de români care primește mii de euro de la stat prin programul "Prima Conectare 2024"
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
AJUTOARE pentru români. Lista completă a celor care beneficiază
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro