Ce suferință ascunsă avea, de fapt, Lidia Bejenaru. Ce viață grea a avut soția lui Nicolae Botgros

Ce suferință ascunsă avea, de fapt,  Lidia Bejenaru. Ce viață grea a avut soția lui Nicolae Botgros
Care a fost suferința enormă a regretatei soții a lui Nicolae Botgros?

Soția lui Nicolae Botgros s-a stins din viață în cursul zilei de ieri. Ce suferință imensă avea Lidia Bejenaru? Aceasta a umbrit ultimii ani de căsnicie alături de celebrul artist.

Suferința ascunsă a soției lui Nicolae Botgros

Lidia Bejenaru a murit în cursul zilei de luni, 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. Artista din Republica Moldova și partenerul său de viață ar fi împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie. Cei doi au avut o legătură strânsă pentru că nu doar povestea de iubire i-a legat, ci și niște momente grele întâmplate în ultimii ani.

Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros și-au jurat credință veșnică în urmă cu aproape 50 de ani, iar de atunci nimeni și nimic nu a reușit să-i despartă. Cei doi și-au respectat enorm jurămintele religioase, chair dacă relația a fost testată de nenumărate ori:

”NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață”, mărturisea Nicolae Botgros anul trecut, deși erau multe zvonuri și fapte ale unor escapade.

”Toată lumea din Moldova știe asta”

Totul a fost alimentat de faptul că Botgros a devenit tatăl unei fetițe în aprilie 2018. Amantlâcul a fost dat în vileag de soțul femeii, Anișoara Dabija, căsătorită și cu doi băieți la acea vreme. Botgros și-a recunoscut fiica, dar s-a întors la soție. Cei mai mulți susțin că deși Lidia l-a iertat în sufletul eu a rămas mereu o poveste tristă cea a infidelității.

”Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească despre asta. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță în urmă cu câteva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros.

Nici unul nu recunoaște asta, dar să vă mai spun ceva. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui, vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta”
Sursă din lumea muzicii populare (Sura: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI