27 iul. 2021 | 07:38

Ce suferință ascunsă avea, de fapt, Lidia Bejenaru. Ce viață grea a avut soția lui Nicolae Botgros

Monden
Ce suferință ascunsă avea, de fapt,  Lidia Bejenaru. Ce viață grea a avut soția lui Nicolae Botgros
Care a fost suferința enormă a regretatei soții a lui Nicolae Botgros?

Soția lui Nicolae Botgros s-a stins din viață în cursul zilei de ieri. Ce suferință imensă avea Lidia Bejenaru? Aceasta a umbrit ultimii ani de căsnicie alături de celebrul artist.

Suferința ascunsă a soției lui Nicolae Botgros

Lidia Bejenaru a murit în cursul zilei de luni, 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. Artista din Republica Moldova și partenerul său de viață ar fi împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie. Cei doi au avut o legătură strânsă pentru că nu doar povestea de iubire i-a legat, ci și niște momente grele întâmplate în ultimii ani.

Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros și-au jurat credință veșnică în urmă cu aproape 50 de ani, iar de atunci nimeni și nimic nu a reușit să-i despartă. Cei doi și-au respectat enorm jurămintele religioase, chair dacă relația a fost testată de nenumărate ori:

”NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață”, mărturisea Nicolae Botgros anul trecut, deși erau multe zvonuri și fapte ale unor escapade.

”Toată lumea din Moldova știe asta”

Totul a fost alimentat de faptul că Botgros a devenit tatăl unei fetițe în aprilie 2018. Amantlâcul a fost dat în vileag de soțul femeii, Anișoara Dabija, căsătorită și cu doi băieți la acea vreme. Botgros și-a recunoscut fiica, dar s-a întors la soție. Cei mai mulți susțin că deși Lidia l-a iertat în sufletul eu a rămas mereu o poveste tristă cea a infidelității.

”Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească despre asta. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță în urmă cu câteva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros.

Nici unul nu recunoaște asta, dar să vă mai spun ceva. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui, vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta”
Sursă din lumea muzicii populare (Sura: click.ro)

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la voia întâmplării
Capital.ro
Țara din Europa unde tinerii primesc bani de la stat pentru chirii și navetă, iar angajatorii 50% din salariu
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro