Ce studii are Sorin Brotnei de la Asia Express. Meseria neașteptată pentru care s-a pregătit, dar nu a apucat să o practice

de: Violeta Badea
04 09. 2024

Sorin Brotnei, cunoscut mai ales pentru succesul său cu trupa Akcent, a revenit în atenția publicului datorită participării la ”Asia Express”, unde face echipă cu Nicolai Tand. Deși a fost o figură proeminentă în industria muzicală, puțini știu că acesta are o pregătire academică semnificativă într-un domeniu complet diferit. Iată ce studii are artistul!

Ce studii a urmat Sorin Brotnei

După terminarea liceului, Sorin Brotnei a decis să se mute la București pentru a-și continua studiile superioare. Spre surprinderea multora, artistul nu a ales un drum direct în muzică, ci a urmat cursurile Facultății de Arte Plastice.

Specializându-se în Ceramică, Sticlă și Metal, el a demonstrat o pasiune autentică pentru artele vizuale. Acest aspect al vieții sale este adesea trecut cu vederea, însă pregătirea sa în domeniu arată o latură creativă și diversificată a personalității sale.

Cu ce se ocupă în prezent fostul membru al trupei Akcent

Deși studiile sale au fost în domeniul artelor plastice, Sorin Brotnei nu a reușit să practice acest domeniu la scară largă. După destrămarea trupei Akcent, el a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se orienteze spre alte oportunități profesionale.

Astfel, concurentul de la Asia Express s-a aventurat în imobiliare, o decizie care i-a adus succes și stabilitate financiară. Fascinat de frumusețea și tradițiile din Maramureș, el a achiziționat două case în această regiune, transformându-le într-o sursă importantă de venit.

Te-ar mai putea interesa și Ce familie frumoasă are Sorin Brotnei de la Asia Express. Cu ce ocupă soția lui, Ramona. S-au căsătorit după patru luni de relație!

Ce legătură există între Sorin Brotnei și Nicolai Tand

Recent, Sorin Brotnei a revenit în atenția publicului prin participarea la emisiunea ”Asia Express”, unde concurează alături de Nicolai Tand, nimeni altul decât nașul fiicei sale.

Într-un interviu, artistul a menționat că scopul său este de a depăși orice provocare și de a se adapta în funcție de situație, demonstrând astfel o atitudine pozitivă și flexibilă.

”Dacă o să ne fie greu, o să încercăm să ne depășim greul, adaptându-ne în funcție de situație”, a spus el în emisiunea de la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și Legătura neştiută între Nicolai Tand şi Sorin Brotnei. Cei doi pleacă în aventura Asia Express 2024: „Sunt obişnuit cu greutăţile vieţii”!