Ce studii are Andi Moisescu. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată la PRO TV de soțul Oliviei Steer

Ce studii are Andi Moisescu. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată la PRO TV de soțul Oliviei Steer

Carismaticul realizator TV Andi Moisescu este o adevărată ”figură media”, făcând parte din mai multe proiecte care apar pe sticlă. Ce se întâmplă cu show-ul prezentat de el la PRO TV?

Ce studii are Andi Moisescu?

Andi Moisescu (46 de ani) este o figură plăcută de publicul românesc, tocmai de aceea face parte din cele mai celebre proiecte de la PRO TV, precum ”Românii au talent”, ”Apropo TV” și ”Pe bune?!”. De altfel, se poate spune că i-a fost scris ca scena, oricum ar fi ea ”desenată”, să fie prezentă în viața sa, căci s-a născut în familia unui fost regizor de film. Jurnalistul este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității din București, iar în domeniul în care poate fi regăsit și astăzi a intrat prin anii 90, după ce a participat la un concurs de pe postul ”Radio Unifan”.

Ce studii are Andi Moisescu. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată la PRO TV de soțul Oliviei Steer
Din 2005, a început să fie gazda emisiunii ”Apropo TV”

Prima sa apariție a fost la Radio Costinești, apoi la Fun Radio, ajungând, încet, la Pro FM. În 1996, a fost numit director de programe la Pro FM, moment în care a realizat că nu vrea să profeseze în domeniul cifrelor. Tot în acel an, a început să lucreze în TV, alături de Florin Călinescu și alți oameni faimoși din cadrul stației în care activează și astăzi.

Emisiunea Apropo TV de la PRO TV a împlinit 15 ani

Între 2000 și 2004, Andi a realizat emisiunea ”Marcă Înregistrată” la postul de televiziune PRO TV. Din 2005, a început să fie gazda emisiunii ”Apropo TV” tot în cadrul aceluiași post, iar din 2011 a început să facă parte din juriul concursului ”Românii au talent”, în prezent fiind acompaniat la masa ”dirijorilor” de Mihai Petre, Florin Călinescu și Andra.

Astăzi, Moisescu își celebrează emisiunea ”Apropo TV”, iar pe tort se pot număra 15 lumănări. Show-ul a ajuns la 30 de sezoane, eveniment cu ocazia căruia trebuie să revină pe micile ecrane. În ultima vreme, emisiunea lui Andi s-a putut regăsi în mediul online, dar acum va furniza conținut pentru TV de pe canalele de Youtube și nu invers.

Prima parte a emisiunii va fi tot ”România care este”, unde se vor comenta cele mai hazlii știri ale săptămânii. A doua parte va fi reprezentată de aventurile gastronomice ale lui Andi, la ”Fast & Fresh”, alături de noi rețete și noi chefi. În cele din urmă, se întoarce ”The Pubfather”, în paralel cu ”Meditații virale”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI