Ce studii are Adela Popescu, de fapt. Detaliul pe care puţini români îl ştiu despre vedetă

Ce studii are Adela Popescu, de fapt. Detaliul pe care puţini români îl ştiu despre vedetă
Ce studii are Adela Popescu?

Adela Popescu este una din cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Celebra blondină este cunoscută deja de ani buni românilor, dar cu toate astea puțini știu anumite detalii despre vedetă. Unii oameni care o îndrăgesc au aflat abia acum ce studii are soția lui Radu Vâlcan. Fosta actriță și cântăreață a absolvit facultatea cu nota 10. Iată ce a reușit să facă blondina în timpul facultății!

Ce studii are Adela Popescu: puțini știau asta

Adela Popescu se numără printre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare TV de la noi. Aceasta are o carieră impresionantă, făcând încă din adolescență pași spre lumina reflectoarelor. Vedeta a reușit să adune numeroși fani la fiecare pas făcut. Mai exact, ea și-a făcut debutul pe micile ecrane când încă era în liceu.

Concret, prima apariție a fost în telenovela românească ,,Numai iubirea”. Blondina a reușit imediat să intre în sufletele telespectatorilor. Mai multe roluri importante au venit la pachet cu notorietatea câștigată, ulterior cea din urmă a scos câteva piese care sunt și acum adorate de câțiva români.

Cu toate că este cunoscută de ani buni, unii dintre fani nu știu ce studii are soția lui Radu Vâlcan. Cea din urmă a absolvit Liceul ”Dinu Lipatti” din Capitală, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”.

A găsit iubirea pe platourile de filmare

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Ei și-au construit o familie foarte frumoasă și unită și se mândresc cu trei băieții: Alexandru, Andrei și Adrian. Chiar Radu Vâlcan a povestit în urmă cu ceva timp cum s-a îndrăgostit de soția sa pe platourile de filmare.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging ”, a declarat Radu Vâlcan pentru viva.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe