Ce spunea George Burcea despre femeia ideală și căsnicie, în 2015. Vorbele din trecut îl urmăresc

Ce spunea George Burcea despre femeia ideală și căsnicie, în 2015

După 5 ani de relație și 5 luni de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea au luat-o de la capăt, dar pe drumuri separate. Cei doi, părinții a două fetițe, nu au gestionat perfect situația, aducându-și acuze în mediul online, iar cântăreața venind cu declarații constant despre cele petrecute, dând frânturi din haosul din spatele sticlei. Apele s-au calmat acum, iar pentru că este liniște, e timp și pentru trecut, pentru amintiri și interviuri. Este vorba despre unul dat de actor, în 2015, pe când era fericit alături de cea care urma să devină mama copiilor săi.

George Burcea, despre femeia ideală și căsnicie, în 2015

După relația cu Keo, care i-a tulburat liniștea, Andreea Bălan l-a cunoscut pe George Burcea în 2014, cu care s-a căsătorit în 2017, pe o plajă din California. Aceștia au împreună două fetițe, născute în 2016 și 2019, însă familia nu a fost să rămână întreagă. Cuplul a ajuns la divorț, din cauza neînțelegerilor, dar iubire a fost, căci pincipiile amândurora, pe atunci, li se oglindeau unele în celelalte.

„Visez la femeia pe care să o iubesc și care să mă iubească, să o respect și să mă respecte, să îi aduc și să îmi aducă bucurie. Orice femeie este specială indiferent de fizic sau de gradul de intelectualitate. Femeia este cea mai frumoasă lucrare a lui Dumnezeu”, spunea actorul pentru lamargineacasniciei, fiind întrebat dacă vede un ideal de femeie.

Cât despre familie, Burcea a mărturisit că așteaptă o căsnicie cu liniște, dragoste și multe alte ingrediente, care să nu fie atinsă de factori externi, culminând prin a fi tulburată, visul unei familii fiind distrus.

„Visez la o căsnicie cu multă liniște, dragoste, înțelegere, respect, devotament, muncă și, bineînțeles, câțiva copii. Nu aș dori să simt marginea căsniciei și nu aș dori ca toți factorii externi să ne strice sau să ne tulbure ceea ce noi, oamenii, visăm de mici: familia”, a mai spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI