Ce spune linia inimii din palmă despre personalitatea ta. Cum „te citești“ singur

Arta „cititului“ în palmă datează de milenii, acest obicei fiind hrănit de nevoia oamenilor de a anticipa evenimentele bune sau rele ce urmează să li se întâmple. Secretele cititului în palmă au fost transmise din generație în generație, iar dacă până acum această tehnică era practicată doar de o anumită categorie de persoane, astăzi poți face asta de unul singur, acasă. Află în rânudurile de mai jos ce spune linia inimii din palmă despre tine și personalitatea ta.

Ce spune linia inimii din palmă despre personalitatea ta

Tehnica practicată contra-cost de anumite persoane folosește „cititul“ în protuberanţele şi liniile din palme, iar una dintre cele mai importante este linia vieţii.

Dacă și tu te numeri printre cei dornici să afle detalii despre viitorul lor, poți să faci asta dacă știi cum să „citești“ palmele. Se spune că ele „ascund“ informații prețioase despre soarta și viitorul unei persoane.

Prima și poate cea mai importantă dintre liniile majore din palmă este linia inimii, care oferă indicii despre sănătatea organului vital, dar și despre stabilitatea emoţională, viaţa sentimentală şi starea de spirit.

Pentru a descifra aceste mistere, începe prin a-ți analiza palma dominantă (de la mâna pe care o folosești cel mai des), pentru a identifica linia inimii. Ea se găsește sub degetul mijlociu sau degetul inelar și şi se întinde spre marginea palmei, până sub degetul mic.

Citește și: Porți părul prins în coadă des? Ce spune asta despre personalitatea ta, de fapt

Cum „te citești“ singur

Există patru tipuri diferite de linii ale inimii (A,B,C,D), fiecare având câte o semnificație aparte (vezi imaginea explicativă în galeria foto.

Linia inimii de tip A

În acest prim caz, după cum puteți vedea și în imagine, linia inimii pornește de sub degetul mijlociu. Aceasta arată faptul că te numeri printre persoanele care au aptitudinile necesare pentru a lua decizii înțelepte. Mai mult, dacă linia inimii tale arată astfel, înseamnă că te bucuri de calităţi înăscute de lider, eşti ambiţios şi inteligent.

Linia inimii de tip B

În acest caz, linia inimii începe de la jumătatea degetului mijlociu şi ajunge până spre degetul mic. Dacă ai linia inimii de tip B, asta înseamnă că ești acel gen de persoană care analizează de două ori situaţia înainte de a lua decizii. Ești extrem de atent la detalii și la cei din jur și tinzi să fii precaut atunci când vine vorba despre persoane pe care nu le cunoști.

Linia inimii de tip C

În situația în care linia inimii tale porneşte de sub degetul arătător, asta dovedește că ești mulțumit cu viaţa pe care o ai, indifrent că eşti implicat într-o relaţie sau nu. Tu eşti fericit în orice mod și fel.

Linia inimii de tip D

Dacă linia inimii este poziţionată între degetul mare şi degetul arătător, asta înseamnă că eşti o persoană sufletistă, gata în orice moment să sară în ajutorul celor din jur. Eşti foarte răbdător şi faci concesii astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI