Ce spune linia inimii din palmă despre personalitatea partenerului tău. Așa îl citești mai repede

Ce spune linia inimii din palmă despre personalitatea partenerului tău. Așa îl citești mai repede

Linia inimii din palmă îți poate dezvălui foarte multe lucruri despre partenerul tău. O să vezi dacă acesta este inteligent și ambițios sau pur și simplu își dorește să aibă grijă de cei din jur. Arta cititului în palmă o să te ajute să observi ce calități sau defecte are omul de lângă tine.

Arta cititului în palmă. Ce poți afla despre partener

Linia inimii din palmă ascunde multe detalii despre soarta și viitorul partenerului tău. O să îți dai seama cât se poate de repede dacă acesta este stabil emoțional și poate să îți ofere ce îți dorești. Începe prin a analiza palma dominantă pentru a afla tot ce vrei să știi despre omul care te-a cucerit.

Aceasta este poziționată sub degetul mijlociu sau inelar. Ea se întinde spre marginea palmei, până la degetul mic. Linia inimii poate să fie de 4 tipuri, A, B, C sau D. O să observi că partenerul tău a fost înzestrat cu anumite calități sau ascunde câteva defecte.

Tip A

În cazul în care observi că linia inimii partenerului tău pornește de sub degetul mijlociu, acesta este un adevărat lider. O să își dorească să se afle într-o poziție de conducere în viața profesională și să dețină controlul pe plan amoros.

El este ambițios și inteligent, însă ascunde o latură sensibilă. Nu mulți ajung să îi cunoască adevărata față.

Tip B

Linia inimii de tip B începe de la jumătatea degetului mijlociu și ajunge până spre degetul mic. Partenerul tău se gândește de două ori înainte de a lua o decizie, preferând să analizeze orice detaliu pentru a nu face greșeli.

Acesta este atent la detalii și la persoanele din jur. De asemenea, atunci când vine vorba despre oamenii noi, el nu se deschide așa de ușor, chiar dacă toată lumea tinde să îi dezvăluie secrete prețioase.

Tip C

Această linie de tip C pornește de la degetul arătător și îți arată că partenerul tău este fericit în orice fel. Acesta găsește bucuria în orice îi oferă viața, fiind mulțumit și în momentul în care este implicat într-o relație, dar și când este singur, potrivit clickpentrufemei.ro.

Tip D

În cazul în care observi că linia inimii pe care o are partenerul tău este poziționată între degetul mare și degetul arătător, atunci el este sufletist și are grijă de cei din jur. Acesta își dorește să se ocupe de cei neajutorați și să le ofere o viață mai bună.

Răbdarea îl definește, mai ales pentru că vrea ca toată lumea să fie mulțumită, indiferent de ocazie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI