Ce spune despre tine felul în care ţii telefonul. Gestul care arată cât de inteligent eşti

Ce spune despre tine felul în care ţii telefonul. Gestul care arată cât de inteligent eşti

Află care este nivelul tău de inteligență în funcție de cum ții telefonul mobil în mână. Unul dintre elementele indispensabile este smartphone-ul. Indiferent dacă ai un gadget de ultimă generație sau unul cu funcții de bază, ele servesc ca formă de comunicare. Recent, a apărut un test care face furori pe internet. Gestul pe care îl faci cu telefonul tău îți poate arăta cât de deștept ești.

Felul în care ţii telefonul mobil spune multe despre tine

Da, ai citit bine. Este posibil să descoperi cât de inteligent ești în funcție de modul în care ții telefonul mobil atunci când scrii un mesaj sau când vizionezi videoclipuri pe Youtube. Cel mai bun lucru este că te-ai putea recunoaște într-una dintre aceste imagini.

Citește și Ce se întâmplă dacă tastezi codul #0* de pe telefonul tău. E trucul specialiştilor

Graficul îți arată patru exemple legate de cum ține lumea un smartphone în mână. Fiecare ipostază spune multe despre cât de inteligentă este persoana în cauză. Să îți arătăm cum îl poți interpreta. Unii oameni vorbesc fără probleme la telefon prin hands-free, alții au nevoie de ambele mâini, în timp ce o anumită categorie plimbă dispozitivul de la ureche la alta.

Spune-mi cum ții telefonul mobil și îți voi spune cât de inteligent ești

Figura 1 – Ești o persoană care are multă siguranță și stăpânire de sine. Îți place să-ți asumi riscuri, dar, în același timp, o faci cu precauție. Ești meticuloasă atunci cand alegi oamenii care îți sunt alături. Te gândești mult înainte de a începe o relație și poți fi considerată izolată sau rezervată.

Figura 2 – Ești greu de păcălit și manipulat, te gândești mult la variantele posibile înainte de a lua o decizie importantă. Excelezi la capitolul dragoste, pentru că faci cele mai bune alegeri, deși uneori nu te gândești la consecințe. Poți fi considerat calcul; dar ești doar intuitiv.

Figura 3 – Iei decizii oarecum pripite, dar te adaptezi ușor cu noile circumstanțe. În schimb, nu prea ai noroc în dragoste. Dorința de a comanda într-o relație nu este pe placul celor din jur. Grija ta exagerată sufocă orice tentativă de iubire.

Figura 4 – Ai un mod special de a-ți concentra gândurile și dorești mereu să găsești succesul. De obicei, ești o persoană introvertită. Dar în spatele timidității se ascunde o persoană plăcută, su simțul umorului. Cu această ocazie, află de ce nu este bine să ții telefonul mobil pe silent.