Ce spune Claudia Iosif despre noua iubită a lui Dorian Popa. Fanii, surprinși: ”Noi nu am rămas prieteni!”

de: Violeta Badea
19 10. 2024

Recent, viața amoroasă a lui Dorian Popa a devenit subiect de discuție, în special după ce a fost văzut alături de o nouă tânără. Această schimbare a stârnit reacții din partea fostei sale iubite, Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, care a vorbit deschis despre relația lor și despre cum a primit vestea.

Claudia Iosif, despre noua relație a lui Dorian Popa

După ce Dorian Popa a fost surprins cu noua sa cucerire, Babs a simțit nevoia să reacționeze public. Deși a confirmat că nu mai au o relație apropiată, ea a dorit să transmită un mesaj pozitiv.

”Foarte frumos, foarte bine, mă bucur pentru el, ce pot să zic. Noi nu am rămas prieteni, că doi oameni care au fost atâta timp împreună nu pot fi neapărat prieteni, dar suntem într-o relație ok.

Eu chiar mă bucur pentru el, foarte frumos, nu mai e treaba mea, a trecut deja foarte mult timp”, a declarat Babs în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 În ce relații au rămas cei doi foști parteneri

Se pare că despărțirea dintre Claudia Iosif și Dorian Popa nu a fost una ușoară. Deși ambii par să fi trecut peste evenimentele neplăcute, declarațiile lui Babs sugerează că există încă un grad de distanță între ei.

Chiar și așa, ea pare să fie în pace cu trecutul și să accepte noua etapă din viața fostului partener. Această abordare matură poate fi un exemplu pentru fanii lor, care se află în situații similare.

Citește și Cine este noua iubită a lui Dorian Popa. Artistul a confirmat că este într-o relație: “Am dreptul la fericire”!

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Babs

În timp ce Dorian Popa petrece timp prețios cu noua lui parteneră, Babs se concentrează pe rezolvarea unor probleme de sănătate. Vedeta a postat recent un videoclip pe Instagram în care își exprima starea de rău, menționând că o răceală severă îi cauzează probleme.

În acest videoclip, filmat în timp ce se afla la volan, ea a explicat cum a început să se simtă rău și că, în ciuda medicamentelor luate, nu reușește să își revină complet.

”Nu știu dacă doar mie mi se întâmplă, dar am luat un plic pentru reducerea simptomelor. Parcă sunt pe un nor. Sunt flower power. Nu știu dacă să mai conduc”, a declarat Babs, arătând că sănătatea ei este o prioritate.

Această situație a generat îngrijorare printre fani, care au început să o susțină în comentarii şi să-i ureze sănătate.

Citește și Dorian Popa dă o nouă lovitură în România. E o premieră la noi în țară, fanii vor fi cei mai fericiți!