Ce spune Armin Nicoară după primul an de căsnicie. Claudia Puican va fi surprinsă: „Ce mai încolo și încoace?!” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
11 05. 2023

Armin Nicoară, 27 de ani, și soția sa, Claudia Puican trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor. Cei doi nu au marcat încă primul an de când și-au oficializat relația, în vara anului trecut, mai întâi în Dubai, apoi și în România, dar sunt de acord că au reușit să facă multe lucruri frumoase împreună.

Ce spune Armin Nicoară după primul său an de mariaj

„Chiar zilele trecute Claudia mă întreba dacă realizez câte lucruri bune, și nu puține, am făcut de când suntem împreună! Și nu am putut să nu-i dau dreptate”, a declarat Armin Nicoară pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Glumește pe seama dezavantajelor căsătoriei

Cunoscutul saxofonist e de părere că mariajul la care a consimțit din clipa în care I-a cerut mâna Claudiei e una dintre cele mai bune decizii ale sale din ultima vreme.

„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoare și recunosc asta la modul deschis. Sunt și avantaje și dezavantaje. Și toată lumea știe asta, doar că mai nou am aflat și eu asta! Pe de altă parte, dacă aș pune accentul pe dezavantaje nu aș mai mânca de diseară masă caldă acasă! Și nu e cazul să dau cu bățul în baltă!”, a declarat el cu mult umor o primă concluzie legată de propria-i viață.

Totul în viața lui s-a schimbat!

Mai mult, Armin Nicoară e de părere că actuala sa consoartă e „cel mai bun lucru din ultima vreme!”.

„Ce mai încolo și încoace, Claudia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme! Și spun asta gândindu-mă la câte lucruri bune am reușit să realizez sau să adun în ultimul an. Nu mă gândesc neapărat la cele materiale, fiindcă și ele contează.

Mă gândesc în primul rând la viața mea. Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc. Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea”, mai spune el.

Mai mult, cuplul Claudia Puican și Armin Nicoară urmează a se muta în cel mult o lună în casă nouă. Cei doi vor părăsi apartamentul de la etajul șase al unui bloc din Timișoara în favoarea unei case cu etaj, tot în municipiul de pe Bega.

„Acela va fi cuibușorul nostru. E în pregătire, în această perioadă, sub atenta observație a mamei, fiindcă noi doi nu avem timp, din cauza agendei încărcate cu tot felul de turnee. Dar am încredere că va ieși ceva foarte frumos! Casa va fi doar pe numele meu! Dar asta nu înseamnă nimic rău pentru Claudia”, a adăugat Armin Nicoară pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Au semnat un contract prenupțial, dar lucrurile nu mai stau ca altădată

Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat de comun acord un contract prenupțial prin care cele două părți se vor retrage din mariaj cu ceea ce au intrat inițial, neputând exista pretenții ulterioare, de o parte sau de alta.

„Toată lumea știe că noi avem semnat un act prenupțial. Dar ceea ce am învățat deja în acest prim an de căsătorie e faptul că în cazul unei despărțiri, Doamne ferește, fiindcă nu se pune problema, Claudia nu trebuie să-și facă griji.

Nu am sufletul să fac ceea ce am crezut, poate, că aș fi putut face în urmă cu an. Nu se mai pune problema. Prin absurd, dacă ar fi să ne despărțim, Claudia e prea aproape de mine ca să nu am grijă de cea care m-a cucerit și mi-a schimbat viața!”, a conchis același Armin Nicoară.