Ce soluție au găsit Anda Călin și Liviu Vârciu pentru a-și reîmprospăta relația. Decizia luată de celebrul cuplu EXCLUSIV

Ce soluție au găsit Anda Călin și Liviu Vârciu pentru a-și reîmprospăta relația. Decizia luată de celebrul cuplu EXCLUSIV
Anda Călin și Liviu Vârciu, soluție pentru o relație mai bună

Anda Călin si Liviu Varciu au reușit să-și facă timp și numai pentru ei doi, la finele anului, când cei doi au plecat singuri, fără copii, în Maramureș, acolo unde artistul a avut și o cântare. Copiii au rămas, astfel, în grija bunicilor.

Soluția găsită de Anda Călin și Liviu Vârciu pentru o relație mai bună

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. În prezent, relația lor merge cât se poate de bine, asta și pentru că au știut cum să o revigoreze, de fiecare dată. Astfel că, la finele anului trecut, cei doi au plecat singuri în Maramureș, după ce au lăsat copiii în grija bunicilor.

„Liviu a avut un job în Maramureș și am petrecut acolo Revelionul. Am fost doar noi doi, un copil l-am lăsat la părințăii mei, altul la ceilalți bunici. Aveam nevoie și de timp doar pentru noi, este important într-o relație”, a declarat Anda Călin pentru impact.ro.

Va demara propria-I afacere

Anda a renunțat la jobul pe care îl avea în cadrul unei firme, chiar dacă se află în concediu de maternitate. Aceasta ne-a dezvăluit că pe viitor intenționează să-și deschidă propria-i afacere, despre care încă nu vrea să vorbească, din superstiție.

Anda și-a susținut, totodată, partenerul, atât moral, cât și financiar, ca visul acestuia, mai précis lansarea propriului film, să devină realitate. Iar Liviu Vârciu a dat lovitura: filmul său, “Zăpadă, ceai şi dragoste” a fost lansat și a prins foarte tare la public. Potrivit declarațiilor făcute de actor, întreaga producţie a peliculei a costat circa 400.000 de euro.

  • Liviu a devenit un familist convins

Cândva un mare crai, ce părea că nimeni nu-l va prinde în mrejele sale, obișnuit cu succesul și cu frumusețile autohtone care roiau în jurul său, Liviu Vârciu a devenit acum un familist convins. Iar Anda nu-i deloc străină de schimbarea în bine a acestuia.

„Liviu acum are o familie, nu mai iese cu băieții. Recunosc ca sunt posesivă cu persoanele dragi, dar în același timp nu i-am îngrădit libertatea”, a mărturisit aceasta pentru playtech.ro

Sunt împreună de cinci ani

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016, iar după mai multe despărțiri și împăcări, ei s-au mutat împreună, în 2019, în vila actorului. S-au cunoscut într-un restaurant, Liviu fiind cel care a făcut primul pas.
”Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?’. Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el’. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, povestea Anda Călin în urmă cu ceva timp.