Ce SMS i-a dat Dan Negru lui Teo Trandafir. Prezentatoarea a dat din casă la Kanal D

Ce SMS i-a dat Dan Negru lui Teo Trandafir. Prezentatoarea a dat din casă la Kanal D
Ce mesaj i-a dat Dan Negru lui Teo Trandafir?

Dan Negru i-a dat un mesaj lui Teo Trandafir. Ce i-a scris celebrul rege al Revelioanelor? Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D a dat din casă și le-a mărturisit fanilor ce i-a scris bărbatul. Ce se afla în acel SMS?

Teo Trandafir, mesaj din partea lui Dan Negru: ce i-a scris prezentatorul?

Dan Negru a surprins pe toată lumea cu decizia sa recentă, iar Teo Trandafir a fost prima persoană care a aflat despre mutarea lui. Regele Revelioanelor și-a făcut pentru prima oară apariția la Kanal D, după anunțul uriaș care a trezit semne de întrebare în rândul fanilor.

Prezentatorul a mărturisit și care a fost motivul pentru o asemenea decizie, după zeci de ani petrecuți la același trust. De asemenea, el a vorbit și despre persoana cu care a împărtășit această veste. Chiar Teo Trandafir a fost cea care a știut despre contractul acestuia de la Kanal D.

Pentru unii fani hotărârea pare venită de nicăieri, dar vedeta se gândea de mai mult timp la o astfel de alegere. Mai mult decât atât, au existat aumite discuții cu Teo și în urmă cu câțiva ani pe această temă.

” Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin”

Dan Negru: Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme.
Teo Trandafir: Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!” și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici. (Sursa: „Teo Show”)

Bărbatul a povestit că are o legătură specială cu colega sa, dovadă fiind anii pe care ambii i-au petrecut în televiziune. El a recunoscut că acest domeniu este unul mic, iar majoritatea jurnaliștilor ajung să se cunoască și să se sfătuiască între ei în privința alegerilor profesionale.

„Lumea de televiziune e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Eu cu Teo suntem pe două școli de televiziune diferite.”, a mărturisit Dan Negru. „Televiziunea din România ar pleca dacă voi nu ați mai fi. Și voi ați avut mentorii voștri.”, l-a completat Bursucu, pe noul lui coleg de trust.

Câțiva dintre cei care îl iubesc și îl urmăresc de zeci de ani pe prezentator încă nu-și explică decizia sa și i-au oferit comentarii diverse în mediul online îi care i-au mărturisit că sunt confuzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI