Ce secret a divulgat Camilla Parker despre mariajul cu Charles

Ce secret a divulgat Camilla Parker despre mariajul cu Charles
Ce secret a împărtășit Camilla Parker despre mariajul său cu Regele?

Camilla Parker a spus care este secretul relației sale cu Regele Charles al III-lea. Toată lumea se întreabă ce îi leagă pe cei doi de mai bine de cinci decenii. Aceștia au trecut peste obstacole uriașe cum nimeni nu ar fi crezut. Relația lor cu siguranță a trecut testul timpului pentru că s-au cunoscut în 1970, iar de atunci continuă să se îndrăgostească zi de zi unul de celălalt indiferent de vorbele lumii și de piedicile apărute în drum.

Camilla Parker și Regele Charles s-au cunoscut în 1970: care este secretul mariajului lor?

Camilla Parker a vorbit despre relația sa cu Regele Charles al III-lea. Aceasta a oferit câteva detalii despre relația lor care durează de mai bine de cinci decenii. Cei doi au reușit să treacă peste multe obstacole, iar acum se bucură de noile titluri și noua viață impusă de decesul Reginei Elisabeta a II-a.

Camilla Parker (75 de ani) și Regele Charles al III-lea (73 de ani) formează unul din cele mai controversate cupluri regale. Aceștia s-au cunoscut în 1970, dar aveau să se căsătorească mult mai târziu. Fiul regretatei suverane și Regina Consoartă au acum mult mai multe responsabilități, dar cu toate astea se pare că își fac neapărat timp pentru relația de cuplu.

Camilla a mărturisit că timpul petrecut alături de soțul său contează extrem de mult. Ea a mai mărturisit că nu a fost întotdeauna ușor să găsească un echilibru între muncă și căsnicie, dar acum știe rețeta succesului: o ceașcă de ceai pe care o bea alături de soțul său.

,,Nu este ușor, dar încercăm să avem un moment al nostru”

„Uneori, nu este ușor, dar încercăm să avem un moment al nostru, ziua, când ne întâlnim. Ne așezăm, servim o ceașcă de ceai și discutăm despre ce am făcut în acea zi. Avem un moment al nostru‟, a dezvăluit noua Regină Consoartă a Marii Britanii în cadrul unui interviu pentru „British Vogue‟.

Desigur că soții mai au și alte activități preferate precum lectura. Regina Consoartă a subliniat că cel mai frumos lucru este când stau amândoi și citesc în diferite colțuri ale aceleiași încăperi.

„Este minunat să petrecem timp împreună. Cel mai frumos lucru este să stăm și să ne citim cărțile în diferite colțuri ale aceleiași încăperi. Este foarte relaxant pentru că știi că nu trebuie să porți o conversație, ci doar să stați și să fiți împreună‟, a mai spus cea din urmă despre secretul mariajului său longeviv.