Ce sechele are Majda după Survivor România 2021. Va rămâne cu ele, pe viață

Ce sechele are Majda după Survivor România 2021. Va rămâne cu ele, pe viață
Ce sechele are Majda după Survivor România 2021. Va rămâne cu ele, pe viață

Majda a rămas cu sechele după ce a participat la Survivor. Vedeta a povestit deschis despre această experiență și a spus în ce fel a marcat-o.

Ce sechele are Majda după Survivor România 2021

Ea a vorbit despre lipsurile din Republica Dominicană, dar și despre experiențele frumoase pe care le-a trăit acolo. I-a lipsit fetița ei, dar a dat tot ce a putut la fiecare probă.

„Am simţit de multe ori că nu mai pot, îmi era foarte greu fără fetiţa mea, dar mereu mă duceam lângă un copac şi încercam să-mi găsesc puterea să continuu şi să lupt pentru echipa Faimoşilor. Mi-am dorit să nu-mi dezamăgesc colegii, am dat tot ce am putut pe fiecare traseu. Dacă am avut ceva de spus, am spus, mi-am menţinut punctul de vedere, dar nu mi-am dorit niciodată să rănesc pe cineva”, a spus Majda, într-un interviu pentru Clickpentrufemei.

Ce planuri are Majda

Majda spune că a rămas cu sechele fizice după Survivor. Ajunsă în România, ea a spus că a rămas cu semne și traume, atât fizice cât și psihice.

„Am glezna luxată şi deja am început sesiunile de recuperare, am semne pe picioare pe care le voi avea ca „amintire“ pentru tot restul vieţii. Mai am de făcut câteva controale medicale, dar sunt bine, atât fizic, cât şi psihic”, a spus ea.

Fosta concurentă Survivor are în plan să își deschidă o afacere cu prăjituri.

„În primul rând, vreau să dezvolt afacerea cu prăjituri, să mă bucur de familia mea şi de cei dragi, să trăim momente de neuitat împreună. Mai am câteva planuri, dar o să vi le împărtăşesc la momentul respectiv”, a continuat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI