Ce se va întâmpla, dacă Dăncilă se prezintă la dezbaterea lui Iohannis. Reacție neașteptată

Ce se va întâmpla dacă Dăncilă se va prezenta la dezbatarea lui Iohannis?

Viorica Dăncilă este avertizată. Ce se va întâmpla cu aceasta, dacă se decide să se prezinte la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce vor face oamenii președintelui?

Ce va păți Dăncilă, dacă se va prezenta a dezbaterea lui Iohannis?

Klaus Iohannis a oferit răspunsul mult așteptat la întrebarea pe care și-o pune toată lumea. Președintele Klaus Iohannis a spus, în cursul zilei de luni, faptul că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea de marți, dacă va merge la BCU. Iohannis a spus că nu va fi bine venită pentru că nu este o dezbatere la care a fost invitată, ci este o discuție cu jurnaliști, formatori de opinie și câțiva din oamenii săi.

„Nu av fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva, este o discuție cu jurnaliști, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat, și vom avea o discuție așezată despre mandatul care a trecut și despre mandatul care sper să fie. Nu doresc să particip la o dezbatere cu cotracandidata mea, doamna Dăncilă, fiindcă doamna Dăncilă, din păcate reprezintă acel regim toxic Dragnea-Dăncilă care a guvernat împotriva românilor, care și acum, în campanie, împoașcă numai venin, minciuni și fake-news. S-a ajuns chiar în zona acuzațiilor xenofobe, absolut intorelabile”
Klaus Iohannis

Ce se va întâmpla dacî Viorica Dăncilă va veni la dezbatarea organizată de actalul șef al statului?
Ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă va veni la dezbatarea organizată de actalul șef al statului?

„Îmi doresc să plece din fruntea statului”

Pentru a răspunde unui alt jurnalist, actualul președinte al României a explicat ce înseamnă, de fapt, lupta împotriva Partidului Social Democrat.

„Îmi doresc să plece din fruntea statului, din fruntea instituțiilor prin vot democratic. Nu sunt în război cu alegătorii PSD, alegătorii PSD au tot dreptul să voteze cu partidul pe care îl preferă, dar nici ei nu cred că sunt foarte mulțumiți, că li s-a promis marea cu sarea în decembrie 2016 și când a ajuns PSD la puterea a ajuns să atace marile sisteme publice, să politizeze justiția, nici măcar realizările cu care se laudă nu au adus omului de rând mare lucru, au crescut un pic salariile și pensiile și în compensație a crescut inflația”
Klaus Iohannis

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI