Ce se va întâmpla dacă apare o relație amoroasă la Survivor România 2022. Nu e de bine, deloc!

Ce se va întâmpla dacă apare o relație amoroasă la Survivor România 2022. Nu e de bine, deloc!
Ce spune un fost Faimos despre relatia dintre Laura Giurcanu si TJ Miles

Survivor România 2022 a început de aproape 3 săptămâni, iar conflictele și intrigile nu au întârziat să apară. După ce Andreea Tonciu a criticat-o pe Laura Giurcanu de faptul că ar fi petrecut 3 ore în apă alături de TJ Miles, blondina având iubit în București, Sebastian Chitoșcă și-a spus părerea despre o potențială idilă între vlogger și topmodel.

Sebastian Chitoșcă, despre posibila relație dintre Laura Giurcanu și TJ Miles

Fostul Faimos Sebastian Chitoșcă a vorbit despre posibila relație care s-ar putea înfiripa între Laura Giurcanu și TJ Miles la Survivor România 2022. Fostul fotbalist susține că idila celor doi ar putea trage echipa în jos.

„Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament.

Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin. Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste”, a declarat fostul Faimos Sebastian Chitoșcă.

De ce s-au certat Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor România 2022

Andreea Tonciu a acuzat-o pe celebra influenceriță de faptul că petrece prea mult timp singură cu TJ Miles, în apă, departe de ceilalți coechipieri. Fosta asistentă TV este de părere că nu este în regulă ca o femeie implicată într-o relație serioasă să facă un asemenea gest.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este renumită pentru faptul că nu se dă în lături de la vreo discuție, motiv pentru care a criticat-o aspru pe Laura Giurcanu.

Andreea Tonciu: Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.

Laura Giurcanu: Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu.

Vloggerița Laura Giurcanu a dat de înțeles faptul că nu face nimic greșit și că nu are nimic de ascuns, motiv pentru care poate face absolut tot ce-și dorește. Xonia a fost prima concurentă de la Faimoși eliminată de la Survivor România 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI