18 aug. 2021 | 11:01

Ce se va întâmpla cu cei care vor bea la volan. Florin Cîțu a luat decizia drastică, după ce s-a aflat de fapta lui

Politică
Ce se va întâmpla cu cei care vor bea la volan. Florin Cîțu a luat decizia drastică, după ce s-a aflat de fapta lui
Premierul Florin Cîțu și criza de imagine resimțită din plin de PNL

Premierul Florin Cîțu, în ultimele zile, forțat de împrejurări, a tot dat explicații despre evenimentele din urmă cu 20 de ani. Deși criticat, atât din interiorul partidului, cât și de opoziție, a decis că este momentul pentru a schimba câteva lucruri. Una din aceste schimbări are legătură cu ceeea ce a pățit acesta în America, în urma cu 20 de ani.

Premierul Florin Cîțu decis să schimbe lucrurile și legislația

Premierul Florin Cîțu este pus la zid în aceste zile. Informațiile controversate despre evenimentele din urmă cu 20 de ani cântăresc greu în acest moment. Deși criticat, atât din interiorul partidului, cât și de opoziție, a decis că este momentul pentru a schimba câteva lucruri.

Conform colegului de partid, Rareș Bogdan, premierul Florin Cîțu regretă cele întâmplate, dar este gata să schimbe lucrurile. În același timp, mai spune Rareș Bogdan, premierul Florin Cîțu va propune o nouă legislație cu privire la condusul la volan după consumul de alcool.

”Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani… eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut. Premierul Florin Cîțu nu a furat, a spus că regretă și va propune o legislație dură pentru consumul de alcool la volan.

Nu schimbă cu nimic performanțele sale. Cifrele economice în România arată foarte bine. Sigur că oamenii așteaptă să se resimtă imediat în buzunar, dar îi rog să aibă puțină răbdare.”, a spus Rareș Bogdan, după întâlnirea de mați de la Vila Lac.

Criza de imagine resimțită din plin de PNL

Tot scandalul iscat de omiterea informațiilor, l-au pus pe Florin Cîțu în fața unui val de critici dure. Multe dintre ele venind din partea opoziției, îl pun în postura de avea două variante, niciuna plăcută.

Prima ar fi demisia, spune cei din opoziție, și ieșirea din politică. A doua, ieșirea din coaliție a USR-PLUS, și destrămarea actualei guvernări.

Nici într-un caz și nici în celălalt, premierul Florin Cîțu nu va ieși neșifonat. Opozanții PNL din Parlament merg mai departe, cerând să fie supus rigorilor legii românești, ceea ce ar implica acuzații de fals în acte publice din funcția de demnitar al statului.

Pe de altă parte, noua nominalziare la Finanțe făcută de premierul Florin Cîțu, Dan Vîlceanu, este un alt punct de nemulțumire în coaliție. USR-PLUS nu este de acord cu ea, dar Rareș Bogdan anunța ieri că deja s-a stabilit ca acesta să fie numit ministru la Finanțe.

„Vom avea BPN mâine la 10:30. Am încercat ca acest BPN să îl convoace președintele actual al partidului, însă domnia sa nu a dorit acest lucru. Noi considerăm că România trebuie să fie condusă, să avem un ministru de Finanțe.

Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Este o chestiune absolut firească, normală, e unul dintre specialiștii partidului nostru și e un om cu care Florin Cîțu poate lucra.”, declara aseară Rareș Bogdan.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro