Ce se întâmplă între Laurette și fotbalistul Magaye după ce a fost bătută. Mulatra a dat cărțile pe față

de: Bișinicu Andreea
28 03. 2021

La mai bine de două săptămâni de când a fost bătută de către un afacerist din București într-o cameră de hotel din Capitală, Laurette a dat cărțile pe față. Ce relație există, de fapt, între ea și dinamovistul Magaye Gueye. 

Ce se întâmplă între Laurette și fotbalistul Magaye după ce a fost bătută

Laurette trece prin momente foare dificile, după scandalul cu agresorul de la hotelul din Capitală, de acum câteva săptămâni. Părerile au fost împărțite, iar frumoasa mulatră este afectată de faptul că majoritatea persoanelor din mediul online nu cred în cuvântul ei. Cu toate acestea, vedeta a avut un moment de slăbiciune în care a clacat, pur și simplu.

Sătulă de acuzațiile care au fost aduse la adresa ei, Laurette a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a clarificat faptul că între ea și fotbalistul de la Dinamo Magaye Gueye nu este nimic mai mult decât o frumoasă relație de prietenie:

Cei care scriu în numele lui Magaye sau vezi doamne apropriați ai lui ,garantez că el nu a vorbit și nu o să vorbească urat despre mine cu nimeni. Nu mai scrieți neadevăruri nu mai vorbiți în necunoștință de cauză , nu vă faceți griji tot împreună suntem și așa vom rămâne o prietenie frumoasa sși o relație la fel de frumoasa ✈️Nimeni nu a părăsit pe nimeni.

Vă mulțumesc pentru că vă faceți griji pentru viața mea personală, dar nu mai scrie-ți lucruri neadevărate fără nici o baza reala și fără dovezi concrete!! Momentele dificile au rămas în suflet și cu greu voi trece peste acest șoc care ma marcat pe viața însă cu siguranța vor trece și vor rămâne în urmă.

Multe dintre ele sunt uitate sau amintite vag. După ceva timp, și această problemă va rămâne un punct neclar în memoria mea și a multora dintre voi. Totul va fi așa cum trebuie. Dacă există o dragoste reală între oameni, atunci aceștia vor găsi o cale de a depăși momentele grele ale vieții. Vom trece și peste asta! Ține minte că nu există probleme. Există doar sarcini care au soluții. Suntem bine împreună”, a declarat Laurette pe Instagram.

Laurette a fost cerută în căsătorie de Magaye Gueye

Chiar dacă Laurette susține că între ea și jucătorul echipei Dinamo nu este nimic mai mult decât o frumoasă prietenie, se pare că Magaye ar fi cerut-o în căsătorie, în trecut, pe frumoasa mulatră, care ar fi acceptat propunerea lui. Vedeta spune că ea și atacantul francez se cunosc de foarte mulți ani și mereu s-au sprijinit unul pe celălalt, în cele mai dificile situații.

„Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.”, a declarat Laurette Atindehou, acum ceva timp, la ProSport Live.